Dokonalý střih, který bude slušet každé ženě

Univerzální šaty, které sednou na každý typ postavy, nejsou jen mýtus. Jste nízká a útlá či naopak plnoštíhlá? Vysoká gazela nebo žena s křivkami krev a mléko? S malými obměnami sedne tento střih každé z nás. Toto jaro se do nich designéři zamilovali a tak si je můžete vybrat v těch nejkrásnějších barvách. Pokud vás zajímá, jaké je jejich tajemství, čtěte dále.

Přečtěte si také: Společenské šaty pro široká ramena: Udělejte z nich přednost

Dokonalé šaty opravdu existují. A tečka. Jejich základem je skládaná áčková sukně a ramena překrytá různými typy rukávů. To jsou dva elementy, se kterými si můžete pohrát podle toho, kde potřebujete ubrat a kde právě naopak trošku přidat. Každá žena tak může mít alespoň na chvíli typ postavy: dokonalé přesýpací hodiny.

Drobná a útla

Mini a volány

„Dobrého moc nebývá.“ Říkáte asi vždy, když někdo upozorní na vaši drobnou postavu. S těmito šaty z ní skutečně uděláte vaši největší přednost. Něžný dívčí střih se líbí mnohým, ale žádné nepřistane tak jako vám. Jemně odstávající volánky zvýrazní vaše ramena, zatímco vám překládaný výstřih optický prodlouží dřík. I ženy s chlapeckým typem postavy tak budou působit souměrněji. Mini šaty nad kolena u nás naleznete hned v několika krásných barvách.

Starorůžové krátké šaty s volánkovými rukávy >>>

Sportovní postava

Midi a volné rukávy

Vaší výhodou je, že vám sedne téměř každá délka, dokonce i aktuálně velmi oblíbená midi. Jemně vyrýsovaná ramena ukáží krásně ve sportovním oblečení, ale pokud se plánujete obléct elegantně, sluší jim volnější rukávy a véčkový výstřih. Pokud právě hledáte šaty, které budou po ruce vždy, když se potřebujete obléct žensky, ale přitom pohodlně, jasnou volbou jsou pro vás šaty v pase na vázání v příjemném krémovém odstínu.

<<< Krémové midi šaty s áčkovou sukní

Plnoštíhlá

Po kotníky a spuštěné volány

Máte postavu typu jablko? Všechny vaše obavy z výběru šatů smaže tento střih. Volně padavé volány něžně překryjí ramena a decentní výstřih odhalí tak akorát. Od pasu nařasená sukně zas skryje často problematické spodní bříško. Dámy, které se přesto cítí nejistě, mohou sáhnout po stahovacím spodním prádle. Tento model připomíná časy, kdy byl uhlazený vzhled pro ženy každodenní samozřejmostí. Probuďte svou ženskost a zaujměte v romantických šatech, které naleznete nejen v pastelových odstínech.

Fialové midi šaty s volánovými rukávy >>>

Krev a mléko

Zvýrazněný pas a ramena

Výrazné křivky jsou vědecky nejpřitažlivější typ postavy, tak se nebojte ukázat je v mini šatech. Pokud jste typická „hruška“, nařasená sukně se postará o širší stehna a poutavé ozdoby na ramenou od nich definitivně odpoutají pozornost. Konkrétně v těchto šatech uspějete i na akcích, které vyžadují vyšší dávku elegance. Najdete je v několika svěžích barvách, ale právě světle modré letošní jaro určitě nic nezkazíte. Momentálně snad nejoblíbenější z „pastelek“ sluší stejně tmavovláskám i blondýnkám.

<<< Světle modré krátké šaty s volánovými rukávy

Ať už je váš typ postavy jakýkoli, nebojte se s příchodem jara odhalit svou něžnou stránku. Šaty jsou vhodným kouskem oblečení pro každou z nás a právě ženská jemnost je často naší největší silou.

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Zpět do obchodu