Co si obléct na letní svatbu jako host

Čeká vás letní kámoščina svatba, na kterou se moc těšíte, ale zároveň se bojíte, protože chcete vypadat nádherně a stylově a zároveň se cítit pohodlně a příjemně, no zatím jste nenašli ten dokonalý outfit, který nepropotíte hned na obřadu? Jsme tady pro vás a nenecháme vás ve štychu! Abychom vám hledání usnadnili, shrnuli jsme několik nápadů na letní svatební outfity pro dámy - od elegantních šatů až po stylové doplňky, ve kterých určitě zazáříte. 

Chystáte se na letní dovolenou? Zjistěte, co si sbalit tak, abyste byli šik.

Jak doladit letní svatební outfit:

1. Co se týče obuvi, upřednostněte pohodlí! Pravděpodobně budete na nohou značnou část dne, takže je nezbytné mít boty, ze kterých vás nebudou bolet nohy. Sandály nebo řemínkové lodičky jsou ideální volbou. Dokonale ladí s každými elegantními šaty a umožní vašim nohám dýchat. Vyhněte se jehličkám, protože se mohou zabořit do trávy. 

2. Chraňte se před sluncem! I když chcete na letní svatbě vypadat módní, je také nezbytné chránit se před ostrými slunečními paprsky. Pokud se svatební obřad a hostina konají venku, můžete svůj outfit doladit stylovým kloboukem nebo slunečními brýlemi

3. Ujistěte se, že máte vhodné doplňky - vsaďte na kousky, které jsou jednoduché a elegantní. Výrazný náhrdelník nebo náušnice mohou pozvednout váš outfit, ale nepřehánějte to. Příliš mnoho doplňků ho zase může rozbít, a to přece nechcete :)

 

 

Letní svatby jsou zábavné a nezapomenutelné události a s dokonalým outfitem a doplňky si můžete vytvořit nezapomenutelný vzhled, díky kterému se budete cítit sebevědomě a krásně. Při hledání dokonalých šatů nezapomeňte mít na paměti svůj osobní styl, jakož i místo konání a dress code. Užijte si oslavu a využijte této skvělé příležitosti ukázat svůj styl. 

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu