Tipy pro nízké dívky: jak najít dokonalé šaty

Být nízkou je pro mnohé ženy rozkošnou a žádoucí vlastností, ale někdy může být hledání dokonalých šatů skličujícím úkolem. Nízké dívky se častokrát potýkají s obtížemi při výběru těch správných šatů. Ale nebojte se! Máme pro vás několik skvělých tipů a triků, jak najít ty dokonalé šaty pro nízké ženy a pro každou příležitost.

Přečtěte si také: Oslavte příchod jara v květinových šatech

Typy šatů pro nízké ženy

Pro ženu může být hledání těch správných šatů náročným úkolem, ale my vám pomůžeme najít ty pravé. Toto jsou ideální typy šatů pro nízké ženy:

  1. Áčkové šaty: Šaty v áčkové linii jsou perfektní volbou pro nízké dívky. Dokonale zvýrazní pas a rozšiřují se do tvaru A, čímž vytvářejí aerodynamickou siluetu, která prodlužuje nohy
  2. Šaty s vysokým pasem: Tento styl je ideální pro nízké dívky, protože stažený pas prodlužuje spodní polovinu těla. Šaty s vysokým pasem jsou všestranné a ideální pro každou příležitost.
  3. Maxi šaty: Mnohé nízké dívky vylučují maxi šaty v domnění, že budou vypadat ještě kratší. Nicméně, se správným střihem a potiskem mohou být maxi šaty pro nízké ženy skutečně lichotivé. Rozhodněte se pro maxi šaty s vysokým pasem a kratším spodním lemem, abyste své výšce přidali jeden nebo dva centimetry.
  4. Zavinovací šaty: Zavinovací šaty jsou skvělou volbou pro jakýkoli typ postavy, ale obzvláště lichotí nízkým dívkám, protože krásné zvýrazňují pás

 

 

Najít perfektní šaty pro nízké ženy se může zdát náročné, ale se správnými znalostmi a tipy se to dá. Áčkové, s vysokým pasem, pouzdrové, maxi nebo zavinovací šaty jsou ideální pro nízké dívky. Nezapomeňte svůj outfit doplnit o šperky a boty, které dotvoří váš vzhled.

Sledujte nás také na Facebooku nebo Instagramu.

Zpět do obchodu