Vybíráme dokonalé šaty na firemní večírek

Podzimní měsíce již tradičně patří kromě stužkových slavností také firemním večírkům a teambuildingům. Pokud vás čeká podobná událost a nevíte, jak se na ni vhodně obléct, následující řádky věnujeme právě vám.

Přečtěte si také: Rozkošné a elegantní: saténové šaty

 

Jak se obléct na firemní akci

V první řadě je třeba samozřejmě zhodnotit na jaký typ akce se chystáte a kde se bude konat. Pokud se firma, ve které pracujete, rozhodla pojmout firemní večírek nebo teambuilding ve sportovním či zábavném duchu, situací se musíte přizpůsobit. Bowling, šipky nebo escape room opravdu nenabízejí prostor pro společenské šaty či vysoké podpatky. Pokud vás však čeká firemní večírek se špetkou noblesy, je na čase poohlédnout se po šatech, ve kterých se stanete královnou večeře. S tím vám rozhodně rádi pomůžeme.

Vybíráme šaty na firemní večírek

U klasického firemního večírku, který se bude pravděpodobně spojovat s večeří a později možná i s tancovačkou, rozhodně zapomeňte na džíny či legíny se svetrem. Krokem vedle, ale z opačné perspektivní, by byla i honosná společenská róba.

I když na tuto společenskou událost neexistuje všeobecně předepsaný dress code jako je tomu například u plesů, určité zásady byste dodržovat měli. Jedná se především o délku sukně, resp. spodního díla šatů, který by neměl být v délce mini. Volba barvy je zcela na vás a vybírat byste si měli samozřejmě především podle toho, v jaké barvě se cítíte příjemně a která vám i skutečně sluší.

 

Dívčí romantická

I když platí, že se u firemního večírku můžete oproti běžnému pracovnímu dress codu tak trochu odvázat, stále zůstávejte ve své komfortní zóně. Pokud se necítíte na hluboké výstřihy či vysoké rozparky, ale zároveň nechcete působit zcela konzervativně, vyberte si z našich šatů s volánovými rukávy.

 

Svůdná dáma v třpytivých midi šatech

Další možnost večerních šatů nabízí maximální eleganci v midi šatech, které jsou nepřehlédnutelné. Kde jinde se blýsknout v třpytivých šatech, ne-li na firemním večírku? Šaty jsou elastické, a tak vám kromě obdivných pohledů zajistí po celou noc i maximální pohodlí.

 

Sexy outfit pro odvážnější

Pokud byste se na firemním večírku rádi ukázali v odvážnějších šatech, které jsou však stále hodné pravé dámy a zároveň splňují všechny společenské standardy, vsadit můžete také na sexy výřezy na bocích šatů.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu