Co si obléct na Silvestrovskou párty

Je tady konec roku a vy pravděpodobně hledáte dokonalý outfit na nadcházející Silvestrovskou párty. Ať už chcete něco ležérního nebo trochu formálnějšího, máme pro vás několik nápadů, které se postarají o to, abyste během této výjimečné Silvestrovské noci vypadaly úžasně.

Přečtěte si také: Nestárnoucí klasika: malé černé šaty

Co si obléct na Silvestrovskou párty

Ano odvážným barvám!

Výběr barevné palety je důležitým krokem při výběru dokonalých šatů na Silvestra.

Chcete-li udělat dojem, sáhněte po výrazných barvách, jako je červená nebo růžová, nebo po neonových barvách, jako je žlutá a modrá.

Pokud výrazné barvy nejsou vaší srdcovkou, nevadí - stále můžete zaujmout šaty v neutrálních odstínech, se zajímavými vzory nebo texturami.

Náš tip: Vyberte si šaty s jedinečným vzorem, poutavou barvou nebo zajímavým střihem, které jistě zaujmou.

<<< Červené mini šaty s mohutným volánem

Vybavte se naprosto glamour!

Látka vašich šatů je stejně důležitá jako jejich barva. Flitry, třpytky, samet a tyl jsou ideální k tomu, abyste svému vzhledu dodaly nádech eleganci a luxusu, jiskru a lesk, a zároveň jsou dostatečně univerzální k tomu, aby se hodily na jakýkoli typ akce.

Krajka je další skvělou volbou, pokud chcete působit romantičtěji a něžněji.

Ať už si vyberete jakýkoli materiál, ujistěte se, že je dostatečně pohodlný, abyste se v šatech mohli volně pohybovat po celou noc!

Černé flitrové mini šaty >>>

Co si obléct na Silvestrovskou párty
Co si obléct na Silvestrovskou párty

Vhodné doplňky

Doplňky mohou váš outfit skutečně posunout na vyšší level. Třpytivé šperky nebo boa z peří jsou skvělou volbou, pokud chcete svému vzhledu dodat šmrnc.

A nezapomeňte na kabelky; vždy je dobré mít něco malé, ale stylové, abyste měli všechny své drobnosti během večera po ruce.

<<< Zlaté flitrované mini šaty

 


Vězte, že sebedůvěra je klíčem k úspěchu, a to bez ohledu na to, pro jaký vzhled se na Silvestra rozhodnete. Vyberte si něco, v čem se budete cítit úžasně - ať už je to odvážné, nebo decentní - a hrdě se bavte po celou noc!

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu