Jak najít dlouhé letní šaty pro každou příležitost

Léto je o těch dokonalých dlouhých šatech, ve kterých se budete cítit žensky, přitažlivě a zároveň módní. Ať už máte namířeno na svatbu, brunch s přáteli nebo pracovní schůzku, přinášíme vám tipy na dlouhé letní šaty, které jsou ideální pro každou příležitost. Kromě toho se podělíme o několik tipů, jak najít perfektní šaty na leto pro každý typ postavy.

Přečtěte si také: Letní šaty, které ve vašem šatníku nemohou chybět

Jak vybrat dlouhé letní šaty podle typu postavy

  1. Typ postavy jablko - Pokud máte nějaké to kilo navíc v oblasti břicha, máte tělo ve tvaru jablka. Při výběru dlouhých letních šatů doporučujeme hledat volné šaty v áčkové linii nebo šaty s vysokým pasem. Tyto styly zvýrazní vaše křivky a pás, čímž vytvoří proporci vyváženého vzhledu
  2. Tvar hrušky - Pro tento typ postavy je typická malá horní část těla, širší boky a stehna. Vyberte si šaty, které zvýrazňují horní část těla a pas, ale splývají v oblasti boků. Hledejte šaty, které mají výstřih do V, ten prodlouží krk a ukáže horní část těla. Ideální budou áčkové nebo zavinovací šaty. Vyhněte se šatům, které jsou příliš přiléhavé. 
  3. Tvar přesýpacích hodin - Jste obdařena dokonalou postavou a můžete se pochlubit asi opravdu ve všem! Dlouhé splývavé šaty, jako jsou maxi a šaty s vysokým pasem vypadají na vás úžasně! Vyberte si šaty, které zvýrazní křivky a pas. Zavinovací šaty, různé střihy šatů bez rukávů a přiléhavé šaty jsou pro vás ideální.
  4. Tvar obdélníku - Když hledáte dlouhé letní šaty, vsaďte na šaty, které vytvarují křivky a dodají vám ženský vzhled. Vyberte si šaty, které mají volánky, záhyby nebo nabírání, protože tyto detaily přidávají objem vaší horní a dolní části těla. Můžete si také vybrat šaty, které se zapínají v pase a vytvářejí iluzi tvaru přesýpacích hodin. 
  5. Postava ve tvaru obráceného trojúhelníku - Základem je vyvážit horní a dolní část těla. Dlouhé letní šaty s áčkovou siluetou nebo splývavým spodkem jsou pro vás jako stvořené. Můžete se také rozhodnout pro výstřih do V, který prodlouží krk a odpoutá pozornost od ramen. Hledejte šaty s vyváženým potiskem a vzory.

 

 

Vybrat perfektní dlouhé letní šaty pro váš typ postavy nemusí být náročným úkolem. Správné šaty zvýrazní vaše křivky a vytvoří lichotivou siluetu. Užijte si teplé dny v úžasných a lichotivých dlouhých letních šatech z naší nabídky.

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu