Jak najít dokonalé šaty pro těhotné

Těhotenství je jednou z nejkrásnějších etap v životě ženy. Je to však také období, kdy ženy čelí několika výzvám, jako jsou například ranní nevolnosti, změny nálad i samotného těla. Tyto změny mohou ztížit hledání pohodlných a dokonalých šatů. Ale netrapte se! Toto jsou naše tipy na šaty pro těhotné, které zaručí pohodlný, ale sebevědomý a stylový look. 

Přečtěte si také: Zazařte v barvě roku 2023 - nyní letí Magenta

3 tipy, jak najít dokonalé šaty pro těhotné

1. Pohodlí je klíčové 

Jedním z nejdůležitějších faktorů při nákupu těhotenských šatů je pohodlí. Šaty, které mohou být pohodlné během časných stádií těhotenství, vám mohou později připadat příliš těsné. Vždy hledejte šaty, které jsou volné a snadno se přizpůsobí měnící se postavě. Empírové šaty, maxi šaty a zavinovací šaty jsou skvělé možnosti, které se přizpůsobí vašemu rostoucímu bříšku.

2. Ano barvám a potiskům!

Těhotenství je časem, kdy můžete oslavit své tělo a ukázat svůj styl. Nebojte se sáhnout po výrazných barvách či potiscích. Šaty v zářivých odstínech jako žlutá, růžová, modrá a červená jsou skvělou volbou. Květinové potisky jsou také oblíbenou možností, která může přidat trochu šmrnci do vašeho šatníku.

3. Nebojte se experimentovat!

Existuje mnoho různých stylů těhotenských šatů, které se hodí na různé příležitosti. Například košilové šaty jsou ideální do práce nebo na běžné výlety, zatímco společenské šaty jsou ideální pro formální události. Experimentujte s různými styly a najděte ten, který vám nejvíce vyhovuje.

Empírové maxi šaty

Empírové šaty jsou perfektní volbou pro těhotné ženy, protože se od pasu rozšiřují, přizpůsobují se rostoucímu bříšku a vytvářejí lichotivou siluetu. Jsou oblíbenou volbou mezi těhotnými ženami, protože poskytují dostatek prostoru pro rostoucí bříško, aniž by obětovaly styl či pohodlí.

Maxi šaty jsou navíc letní stálicí, která lichotí každému typu postavy a mohou v nich vyniknout i těhulky! Tento typ šatů poskytuje maximální pohodlí a zároveň vám dodává elegantní a zeštíhlující vzhled. Jemně lesklý materiál a poodhalená ramena těchto krásných společenských šatů z vás udělají skutečnou bohyni!

Zavinovací šaty

Zavinovací šaty jsou další vynikající volbou oblíbenou mezi těhulkami, protože jsou nastavitelné a dají se nosit během těhotenství (i mimo něho). Styl zavinování vám umožňuje přizpůsobit střih a linii pasu podle toho, jak vaše bříško narůstá, čímž zajistí dostatek pohodlí a stylu během celého těhotenství. Pro maximální pohodlí hledejte zavinovací šaty vyrobené z měkkých prodyšných látek, jako je žerzej nebo bavlna.

 

Těhotenství je speciální čas a výběr dokonalých šatů vám může pomoci cítit se sebevědomě a pohodlně. Při nakupování šatů vždy upřednostňujte pohodlí a nebojte se experimentovat s různými styly a doplňky. Ať už je váš osobní styl jakýkoli, u nás určitě najdete šaty, ve kterých se budete cítit nádherně a stylově.

Nezapomeňte nás také sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu