Jak se obléct na vánoční firemní večírek podle Mia Dresses

Blíží se období Vánoc a s ním přicházejí i firemní večírky plné radosti, oslav a samozřejmě dobré zábavy. Jak se však obléct na tuto událost, aby ste vynikli a zároveň dodrželi firemní dress code? Pro ty z vás, které hledáte eleganci a sofistikovanost, jsou společenské šaty ideálním řešením. Zde je několik tipů, jak se obléct na vánoční firemní večírek a zároveň zanechat nezapomenutelný dojem.

Přečtěte si také: Tipy na šaty k vánočnímu stolu

 

1. Zvažte dress code

Než se rozhodnete, jaké šaty si vyberete, zjistěte si dress code události. Pokud je specifikován, dodržování dress codu vám pomůže zapadnout a zároveň se cítit pohodlně. Některé firemní večírky mohou být formální a vyžadovat elegantní večerní šaty, zatímco jiné mohou být více neformální a dovolovat i kratší koktejlové šaty či elegantní overaly.

Při výběru šatů zohledněte také svoji postavu a tvar těla. Vyberte si střih, který podtrhne vaše přednosti a zakryje případné nedostatky. Naše nabídka společenských šatů je plná různých střihů a velikostí, abychom vyhověli každému typu postavy.

Co je ale na vánočních firemních večírcích nejlepší? Je to čas, kdy se kolegové mohou sbližovat mimo pracovní rámec, uvolnit se a podělit se o vánoční radosti. Vztahy mezi kolegy se v tomto období často posilují, neboť se vytváří prostor pro neformální rozhovory a sdílení osobních příběhů. Zábava a smích, které doprovázejí tyto večírky, mají potenciál uvolnit napětí v týmu a přispět k lepší spolupráci a týmovosti v budoucnosti.

 

2. Výběr barvy: vánoční klasika nebo moderní šmrnc?

Při výběru barvy společenských šatů se můžete řídit tradičními vánočními barvami, jako jsou červená, zelená nebo zlatá, nebo si můžete vybrat moderní odstíny, které odrážejí váš osobní styl. Ať už zvolíte klasické nebo moderní odstíny, důležité je, aby barva lichotila vaší pleti a vyzdvihovala vaši osobnost.

Materiál šatů by měl být vhodný pro chladné zimní dny, například hedvábí nebo satén - tyto materiály vám dodají pocit luxusu, elegance a rozhodně v nich zazáříte.

 

3. Styl šatů: krátké, dlouhé nebo midi?

Rozhodnutí o délce šatů závisí na formality akce a vašem osobním vkusu. Krátké šaty jsou ideální pro více neformální večírky, zatímco dlouhé šaty dodávají dotek elegance a jsou vhodné pro formálnější příležitosti. Midi šaty jsou skvělým kompromisem, poskytují rovnováhu mezi krátkými a dlouhými šaty. Výběr správného střihu je klíčový pro pohodlné nošení a elegantní vzhled. Zaměřte se na střihy, které lichotí vaší postavě.

 

 

Vánoční firemní večírky představují víc než jen společenskou událost – jsou to chvíle, které připomínají, že za pracovními stoly sedí lidé s rodinami, zájmy a vánočními tradicemi. Tento čas spojuje lidi nejen profesionálně, ale i osobně, vytvářejíc tak jedinečnou a teplou atmosféru, která v sobě nese ducha vánočních svátků.

Vánoční firemní večírek je tedy vynikající příležitostí ukázat se v tom nejlepším světle. Vyberte si šaty, ve kterých se budete cítit sebevědově a stylově. „Oblečte si“ úsměv a dobrou náladu a užijte si společně strávený čas a vánoční atmosféru radosti a odpočinku v kruhu kolegů, která je ideálním kontrastem ke každodennímu pracovnímu stresu.

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu