Tipy na šaty k vánočnímu stolu

Nejkrásnější svátky roku jsou opět před námi. Atmosféra lásky, pohody, rodinného kruhu, třpytivých světélek a voňavých koláčků každoročně opantá snad každého z nás. Řekněme si však pravdu, především pro nás ženy, se myšlenka na Vánoce pojí is nekonečným seznamem předvánočních příprav. Úklid, pečení, výzdoba a konečně i příprava štědrovečerní večeře. Klidné zasedání ke štědrovečernímu stolu a šťastné tváře našich milovaných jsou vždy naší odměnou za vynaloženou snahu.

Chtěli bychom vám však připomenout, abyste svoji snahu nebrali jako samozřejmost a nezapomněli být na sebe hrdí. Nevyčtěte si drobné nedostatky a soustřeďte svou pozornost na to, co všechno se vám povedlo. Ke štědrovečernímu stolu byste si měli sednout jako skutečné královny. Spokojené, pyšné a vědomé si své hodnoty, kterou do rodiny přinášíte. V článku přinášíme několik tipů na kouzelné a zároveň pohodlné šaty k vánočnímu stolu, ve kterých se budete jako královny opravdu cítit. A na co byste měli při výběru šatů myslet?

Přečtěte si také: Šifonové šaty: vše, co musíte vědět

 

Červená, no univerzální 

Zapomeňte na soby, sáňky a sněhuláky. Šaty s vánočními motivy jsou rozkošné, ale obléct si je můžete prakticky jen jeden večer v roce. Skvělou volbou jsou univerzální šaty v červené barvě. Ty v nás evokují vánoční čas, ale využít je budete následně moci i kdykoli během roku.

 

 

Pokud patříte k dámám, které musí mít vždy svou pověstnou jiskru a outfit, který je neobyčejný, zvolit můžete třpytivou verzi červené. Třpytivé šaty oceníte iv případě, že se chystáte vánoční večer prožívat o něco aktivněji a po vánoční večeři se namísto televize přesouváte na nějakou společenskou událost.

 

Ve hře je také zelená

Pro dámy, které se příliš výrazné červené barvě brání, může být tou správnou volbou tmavozelená. V kombinaci se zlatými doplňky zaručeně vytvoříte ten správný vánoční look.

 

 

Náš zevnějšek v životě samozřejmě není to nejdůležitější. Pravdou však zůstává, že to, jak se vnímáme, když jsme oblečené pohodlně a hezky, se promítá i do našich pocitů. Jakýkoli outfit zvolíte, přejeme vám krásné a příjemné prožijte blížících se svátečních dnů.

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu