Jak vybrat šaty na stužkovou

Večer, který zůstane v paměti na celý život, je pro mladou dívku příležitostí jak zazářit! Ukázat “světu” jak z malé holčičky vyrostla dospělá a krásná žena, i o tom je stužková.

Výběr šatů pro takovou vzácnou příležitost není třeba podceňovat. My vás, milé dívky, chceme ujistit, že každá žena může vypadat úžasně! V článku vám poradíme, jak si vybrat společenské šaty na stužkovou podle typu postavy.

Typy postav

Ve skutečnosti neexistuje žádná norma, jak by mělo ženské tělo vypadat. Vše závisí na genetické konfiguraci každé ženy a biologie se o módu nestará. Přesto existuje několik obecných kategorií postav, které pomáhají vybrat nejlichotivější střih šatů pro každý typ postavy.

Hezké splývavé šaty, padly jako ulité, velikost L na nepříliš hubenou postavu 170cm + 5cm podpatky. Krásné, jak na fotce. Objednala jsem si více šatů, rychlé doručení, kvalitně zabalené (ne jen tak hozené do sáčku), vyzkoušela, vrátila ty, které neseděli a peníze byly rychle vráceny na účet. Velká spokojenost.
 

JABLKO

Vyznačuje se kulatým tvarem těla, obvykle širokými rameny, větším poprsím, menším a nedefinovaným pasem. Na tento typ postavy skvěle sednou modro-růžové šaty s krajkou a krásně nadýchanou sukní. V těchto černých šatech se každé dívka bude cítit jako princezna. Šaty, které odvedou pozornost od pasu a zaujmou roztomilými mašličkami, jsou pro typ jablka jako stvořené.

HRUŠKA

Širší boky a stehna, menší ramena a poprsí. Jinak nazývané také tělo ve tvaru lžíce, odpoutá pozornost zelenými šaty, které mají zdobenou sukni romantickými volány. Do těchto šatů se zamiluje milovnice neobyčejných kousků. Zelená barva šatů dokonale podtrhne slavnost stužkové. Dívky s postavou ve tvaru hrušky okouzlí i v jemných světlomodrých šatech s elastickým a příjemným materiálem.

OBDÉLNÍK

Obdélníkový tvar těla, který se také nazývá rovný nebo atletický typ postavy, představuje poměrně rovnoměrné rozměry s rovným pasem. Pokud se rozhodneme zaměřit na horní polovinu těla, snažíme se upoutat pozornost na ruce, ramena a zvýraznit pás. Světle modré společenské šaty s rozparkem zvýrazní ženské křivky. Tento typ postavy vynikne i šaty s výstřihem do tvaru V, jemně staženým pasem a vyzdobenými rukávy na smaragdových společenských šatech.

OBRÁCENÝ TROJÚHELNÍK

Oblékání pro takový tvar postavy je o vyvážení širokých ramen tím, že zaměříme pozornost na dolní polovinu těla. Šaty, které dodají objem bokom a nohám a díky prošívané ozdobné látce se postarají o nepřehlédnutelný vzhled, budou skvělou volbou. To, že v jednoduchosti je krása, dosvědčí i jemné šaty s rozparkem, díky kterému vynikne každý krok mladé slečny.

PŘESÝPACÍ HODINY

Postava s tímto typem se vyznačuje rovnoměrnými rozměry prsou a boků a výrazně užším pasem. Dívky s takovým typem postavy by měly ukázat svůj pas a zvýraznit krásné ženské křivky. Červené přiléhavé šaty s poodhalenými rameny dokonale podtrhnou ženskost. Nebo, šaty se staženým pasem a lesklým materiálem, jsou pro ženy typu postavy přesývacích hodin jako stvořené.

 

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu