Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu

Krajka, dekorativní prolamovaná síť, byla poprvé vyvinuta v Evropě v 16. století. Nejjemnější krajka zahrnuje talent a dovednosti tří různých specialistů: umělce, který vytvořil návrhy na papír, výrobce vzorů, který přeložil návrhy na pergamen a krajkáře, který přímo pracoval na vzorech při výrobě krajky. Krajka byla vždy drahým, luxusním artiklem kvůli její pečlivé a časově náročné výrobě. Styly krajky se v průběhu století vyvíjeli v reakci na změny v módě. Krajku nosili muži i ženy, zdobila límce, manžety, zahalila ruce a ramena. Tato nestárnoucí klasika přitáhne pozornost mužských a ženských pohledů dodnes.

Přečtěte si také: Jak vybrat šaty na stužkovou

Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu

Pro každou slavnostní příležitost

Jednou z kategorií formálního oblečení, v které si krajka zachovala svůj význam, jsou společenské a svatební šaty.

Bílé krajkové šaty, kde krajka vyniká především na rukávech díky přiléhavému střihu, podtrhnou ženskost. V dnešní době vám z kombinace látek s krajkou doslova padne sáňka.

Krátké šaty

Přizpůsobení jednoduchých společenských šatů krajkovým detailem, je fantastickým způsobem, jak jim dát jedinečný designový vzhled.

Ať už si vyberete celokrajkové šaty nebo šaty s jednoduchými krajkovými detaily, krajka vašemu outfitu dodá punc sofistikovanosti a luxusu.

Červené krátké šaty zdobí elegantní krajka, kterou podtrhuje nadýchaná sukně. Jedná se o něžnou kombinaci, která je zárukou okouzlujícího vzhledu.

Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu
Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu

Midi šaty

Tyto starorůžové midi šaty okouzlí každou romantickou duši. Něžná krajka a lehká padavá sukně - to je kombinace, kterou dosáhnete ženského elegantního vzhledu.

Už dávno platí, že krajka nemusí být jen bílá, nebo černá. Královsky modrá barva dokonale podtrhne ženskost, nádech luxusu a přitažlivost. Zamilujte si modré midi šaty, nejen díky svému vzhledu, ale také pohodlí, které nabízejí.

Dlouhé šaty

Krajkové šaty nejsou záležitostí na jednu noc, ale celoživotním závazkem, který můžete nosit vícekrát, aniž byste se museli opakovat.

Okouzlující dlouhé společenské šaty, které zdobí dominantní krajka v horní části, by neměly chybět v šatníku žádné z vás. Ve spodní části se o pohodlný krok postará áčkový střih sukně s rozpakem.

Krajkové šaty jsou nadčasové, elegantní a sofistikované. V černých šatech posetých krajkou zaručeně vyrazíte dech všem kolem.

Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu
Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu

Dekolt

Krajka nikdy nevyjde z módy. Vykročte do společnosti jako nepřehlédnutelná, ikonická a sexy dáma.

Tmavě modré nebo smaragdové šaty, kde krajka dominuje v oblasti dekoltu, zaručí dokonalý vzhled bez velkého úsilí.

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu