Krátké svatební šaty nebo když se sen stane skutečností

Každá mladá dívka od dětství sní o princeznovských bílých šatech a náručí svého milovaného prince, který si ji ponese až ke svatebnímu stolu. Má to být svatební den, na který si budete pamatovat po zbytek svého života. Jak léta plynou, naše fantazie se mění stárneme a vyvíjíme se s trendy i při výběru svatebních šatů. Z dívčích časů se přesuňme do současnosti, kde svatební šaty získávají zcela nový nádech.

Výběr svatebních šatů vyžaduje náležitou přípravu - hodiny strávené listováním katalogů, prohlížení fotografií na Pinterestu, a v neposlední řadě návštěvou svatebních salonů, doufaje, že tyto šaty budou konečně ty pravé!

Napadla vám myšlenka krátkých svatebních šatů? Pokud ne, čtěte tento článek do konce! Víme, že mnohým ženám sen o bílých dlouhých svatebních šatech stále trvá, ale být výjimečnou a zazářit jako nevěsta můžete stejně “trochu jinak.”

Krátké svatební šaty nebo když se sen stane skutečností

Ukažte nohy

Ano, řeč je o krátkých svatebních šatech, které se stále častěji ukazují na titulkách módních časopisů a figurínách prestižních svatebních salonů po celém světě.

Tento styl mohou nevěsty často přehlížet nebo odmítat jen proto, mohou působit zastaralé, nebo nudně. Svatební krátké šaty jsou ve skutečnosti modernější a určují trendy!

Styl a elegance

Krátké svatební šaty mohou být ztělesněním elegance. Na krátké svatební šaty se můžete spolehnout – zaručí smysl pro eleganci a půvab.

"V jednoduchosti je krása,” platí i u krátkých svatebních šatech na ramínka. Lehký padavý materiál mimo jiné zaručí pohodlí po celou noc.

Jste-li odvážnější a klasika vám nic neříká, sáhněte po krátkých svatebních šatech s dramatickými lemy, hlubšími výstřihy, flitry, výraznou krajkou,nebo vzory.

Krátké svatební šaty nebo když se sen stane skutečností
Krátké svatební šaty nebo když se sen stane skutečností

Praktičnost

Přejít uličkou v krátkých svatebních šatech může být přece jen praktičtější. Mnohé nevěsty se nechtějí cítit omezovány dlouhými róbami. Krátké svatební šaty mohou působit lichotivě a zároveň důstojně.

Farba

Svatební krátké šaty nemusí být jen bílé. Něžné romantické růžové šaty z vás udělají nevěstu, o které budou hosté ještě dlouho vyprávět. Něžná barva v kombinaci s romantickými vzory a krajkou jsou pro mladou nevěstu jako stvořené!

Nevěsta v smetanových květinových šatech? Proč ne! Rafinovanost, romantické květiny a nadýchaná sukně jsou tím, co z vás udělají výjimečnou ženu!

Krátké svatební šaty nebo když se sen stane skutečností

 

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu