Šaty na podzim - úchvatné kousky, které vám nesmí chybět

Příchod prvních mrazů, chladných večerů a stále kratších dnů nám dává na známost, že po horkém letním počasí přichází na řadu další krásné roční období – podzim. Pro někoho je podzim pochmurným obdobím, ale pro nás je to další příležitost, jak zazářit. Dříve, než si vyložíte nohy a vezmete do ruky šálek horké kávy se šlehačkou, dovolíme si vás vtáhnout do světa podzimní módy. Objevte šaty na podzim, které nesmí chybět ve vašem šatníku.

Vrstvení

Pozim, to je roční období, které je stvořeno pro vrstvení, útulné úplety a barvy přírody. Když se noci ochladí, ale přes den nás stále zahřívají sluneční paprsky, nejlepší strategií pro propojení denního i večerního outfitu je vrstvení.

S příchodem podzimu většina z nás mění svůj letní šatník za podzimní. Naše rada zní: S příchodem září nemusíte hned balit letní šaty. Spojením maxi šatů s dlouhými, mohutnými, otevřenými, pletenými kkardigany na večer, můžete zůstat pořád šik. V bordových společenských šatech s rozparkem, který se postará o jedinečný vzhled, zase vynikněte na každé společenské události. Romantické šaty ve smaragdové barvě potěší dámy, které rády zakrývají své nedostatky. Díky střihu a dlouhým rukávem v okouzlující barvě jsou skvělou volbou na podzim.

 

Farby

I přesto, že léto končí a nahrazuje ho pochmurný, studený podzim, který je charakteristický tmavšími a méně výraznými tóny barev, nebojte se experimentovat i nadále. Podzim se sebou přináší barvy, které se hodí každé ženě. Připravte se na dávku  hořčičné, bordó, červené, zelené či modré.

Zelené dlouhé šaty s rukávy jsou dokonalou ukázkou, jak být za dámu i během podzimu. Zajímavý střih šatů v kombinaci s volnou padavou sukní se postará o vaše pohodlí během celé noci. Tmavě modré šaty s mašličkami sebou nesou ženskost, jemnost a smyslnost i během podzimu. Jsou ideální volbou šatů pro přicházející sezónu plesů a stužkových.   

Noste, co milujete

Zda je podzim, jaro, léto nebo zima, především noste šaty, ve kterých se cítíte pohodlně. Pokud vám něco nesedí, nebo si nejste 100% jistá, že tohle jsou šaty pro vás, jednoduše si je nekupujte. Dobrá rada nad zlato: Jen v šatech, ve kterých se budete cítit sama sebou zazáříte.

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

 

Zpět do obchodu