Květinové šaty pro každou příležitost

Už dávno neplatí, že květiny se hodí jen na jaře nebo v létě. Šaty s květinovými vzory jsou vhodné pro každou příležitost a do každého počasí! Pokud stále nevěříte, pojďme se na to podívat společně.

Věřte, nebo ne, květinové šaty jsou v sezóně neustále, avšak je důležité, aby byly správně nakombinovány a zapadly do konkrétního stylu a pro danou příležitost. My vám poradíme, jak na to!

Na rande

Když myslíme rande, tak právě květinové šaty dávají možnost zazářit! Procházky po parku, návštěva muzea, kina, či restaurace, se zapíše nejen do vaší paměti, ale také do paměti nadějného „prince na bílém koni.“ 

Buďte něžnou a zároveň přitažlivou, díky světle modrým květinovým šatům. Tyto romantické šaty s obepnutým pasem a volně spuštěnou sukní zvýrazní ženské křivky, a díky nim z vás nespustí oči!

S barevnými květinovými šaty budete na romantické večeři za dámu zahalenou do květin. Pro ty, které preferují na prvním rande kalhoty, ale zároveň nechtějí ztratit ženskost a jemnost, barevný květinový top s nadýchanými rukávy a odhalenými rameny, dodá šmrnc celému outfitu!

 

Na svatbu či rodinnou oslavu

Ukažte se na formální příležitosti v dlouhých květinových šatech, které zahalí, co mají a přesto podtrhnou vaši ženskost. Romantické duše si přijdou na své s růžovo-fialovými šifónovými šaty, které decentně odhalí záda a díky dlouhé, vzdušné sukni, se budete cítit pohodlně. Něžné květiny v odstínech růžové a světle modré dodají na vážnosti, ale zároveň z vás udělají královnu večírku

 

Do práce

Obléknout se do práce a cítit se komfortně a zároveň jedinečně nebylo nikdy jednodušší. Kancelářské prostředí mnohokrát odpovídá formálnímu „dress codu,“ a proto šaty se zahalenými rameny, áčkovou sukní a příjemným květinovým vzorem zdůrazní ženskost, ale zároveň poukáží na důležitost pracovní morálky.

Pokud bojujete s nechtěnými křivkami, s růžovými midi květinovými šaty, zaboduje každá z vás! Vykouzlí z vás šarmantní dámu a díky materiálu a střihu, který zakryje nedostatky, se budete cítit pohodlně i několik hodin na kancelářské židli, v autě nebo na nohou.

 

 

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.  

Zpět do obchodu