Noste peříčka s noblesou

Můžete je buď milovat nebo nenávidět. Nic mezitím. Faktem je, že pokud to s nimi přeženete, snadno se stanete vděčným terčem kritiky. Ale pokud je umíte nosit vkusně, dokážou být pověstnou třešničkou, která vás rázem promění v královnu večeře. A nezáleží na tom, jestli jsou jen zajímavým detailem nebo dominantou šatů. V obou případech stačí dodržet pár jednoduchých pravidel a věřte, že váš styl posunou na vyšší úroveň. Pořád jste v táboře číslo dvě? Možná vás náš výběr přesvědčí si divoká pírka konečně zamilovat.

Přečtěte si také: Společenské šaty pro široká ramena: Udělejte z nich přednost

Ve vedlejší roli

V naší nabídce společenských šatů naleznete několik modelů, které vám jemňoučkými peříčky jen taktně zahalí ramena. Přestože jsou nenápadné, v případě, že byste zvolili příliš výrazné šperky, celkový dojem by působil přehnaně. Nejlépe uděláte, dáte-li si k nim jen náušnice, případně jemný náramek. Totéž platí i o doplňcích. V žádném případě nepokukujte po pierkovaných botách či kabelce. Raději volte sandálky či lodičky v barvě šperků a jednobarevnou kabelku.

 

Tip: Stylové rukávy

Pírka mohou efektně vypadat i na šatech s dlouhým rukávem. Právě tento styl patří již několik měsíců k nejžhavějším módním trendům, tak proč jej nevyzkoušet i v případě plesových šatů? Přestože tento model působí na první pohled velmi decentně, ve skutečnosti je kombinací těch nejpřitažlivějších prvků, jaké společenské šaty mohou mít. Tzv. trumpet střih vám krásně zvýrazní křivky, zatímco výstřih a rozparek odhalí tak akorát odhalené kůže. Rukávy s řasením na ramenou zakončené peříčky budou už jen pověstnou tečkou vašeho dokonalého stylu.

Smaragdové přiléhavé šaty s peříčky >>>

V hlavní roli

Čtete-li tyto řádky, tušíme, že patříte k ženám, které rády poutají pozornost. V těchto šatech se vám to určitě povede. Jedná se o oblíbený model, který máme v nabídce ve dvou světlých a dvou tmavších barvách. Liší se jen střihem sukně. Pírka hrají dominantní roli, a ani se jim to nesnažte překazit. Nejkrásněji vyniknou, obujete-li si sandálky s řemínkem, vlasy necháte rozpuštěné a ze šperkovnice vyberete jen velmi jednoduché visící náušnice či tenký náramek.

 

Tip: Jen pro nejodvážnější

Na závěr jsme pro vás odložili šaty, které si s peříčky pohráli skutečně netradičně. Pokrývají celou jejich spodní část, ale přitom si jich na první pohled sotva všimnete. Tajemství je v tom, že jsou ve stejné barvě a nevyčuhují víc, než je třeba. V naší nabídce je naleznete ve vášnivé červené barvě. Tak co, troufnete si zazářit?

<<< Červené flitrované šaty s peříčky

 

Sledujte nás také na sociálních sítích: Instagram, Facebook, TikTok a YouTube, aby vám neunikla žádná novinka ze světa módy.

Zpět do obchodu