Šaty do práce nemusí být nudné: jak si správně vybrat?

Už dávno neplatí, že do práce mají povolen vstup jen dámy se sakem a slušnými kalhotami. Popusťte uzdu své fantazii a dopřejte si pohodlný, ale zároveň trošku sexy kousek. Pokud nezastáváte vedoucí funkci, která vyžaduje určitý dress code, můžete bez výčitek sáhnout po výraznějších šatech. Být svůdná, ale zároveň vydržet v daném outfitu osm hodin vkusu, můžete být ve vhodně zvolených šatech! Čtěte dál a zjistěte, jak na to.

Přečtěte si také: Šaty s dlouhým rukávem - jarní klasika do kanceláře

Šaty s decentním výstřihem

Přestože by se kolegové potěšili, v práci se raději zahalte. Nemusí to být zrovna svetrové šaty s rolákem, stačí si vybrat takové, které nemají příliš hluboký výstřih, kam by zvykly zabloudit mužské pohledy.

Nejlepší je zlatá střední cesta – a to dát přednost outfitu s véčkovým výstřihem, který příliš nevzbudí pozornost u mužských kolegů a u šéfa, ale zároveň vyzvedne vaši ženskost. Středobobem pozornosti budete i v těchto šatech, které u nás naleznete ve více barvách.

Černé krátké šaty se zlatými knoflíčky >>>

Elegance nade vše

Elegantní šaty představují základ outfitů do kanceláře u mnoha dam.

Business šaty se zvonovými rukávy, volánky a se skládanou sukní jsou trefou do černého, kterou rozhodně nešlápnete vedle. Jsou sázkou na jistotu. Zároveň dodají ženskost a sebejistotu, ale zvýrazní také profesionální vzhled.

Chcete-li ukázat "tak akorát," sáhněte po našich šatech s balónovými rukávy.

<<< Hnědo-modré krátké šaty s balónovými rukávy

Šaty se vzory

Geometrické tvary na outfitu podtrhnou vaši kreativitu. Máte-li práci, ve které rozvíjíte svou tvořivost, podpoříte ji šaty s různými vzory. Už několik sezón se drží na vrcholu, takže z módy jen tak brzy nevyjdou. Také mají jedno příjemné plus. Správně zvolené vzory dokážou postavu krásně vytvarovat, zvýrazní křivky a opticky zúží určité partie těla.

Pro milovnice výrazných vzorů jsou tyto šaty jako stvořené. Jemný áčkový střih a vázání v pase krásně podtrhne vaše křivky. Pokud milujete minimalismus a neutrální odstíny, možná vás zaujmou naše hnědo-bílé krátké šaty s páskem, a pro milovnice košilových šatů zde máme tyto bordó krásky.

Hnědo-bílé krátké šaty s páskem >>>

Nápadité šaty

Nebojte se zazářit. Zlepšíte tak náladu sobě a svým kolegům, čímž se změní pracovní prostředí, ve kterém vše půjde od ruky! Šaty ve žluté, červené, oranžové, zelené nebo královské modré barvě to splní do puntíku. Nebojte se být o něco výraznější než vaši kolegové.

Pokud nejste šatový typ, stále není nic ztraceno. Overaly nebo elegantní sukně, které také naleznete v nabídce Mia Dresses, oživí váš pracovní den a zlepší náladu. Dejte sbohem nudě v kanceláři a přivítejte začátek roku v outfitech, díky kterým zvládnete pracovní kolotoč povinností na výbornou.

<<< Oranžové krátké šaty s dlouhými rukávy

 

Pokud hledáte ten správný kousek, který vám pomůže vytvořit skvělý první dojem a zároveň vás bude pohodlně provázet po celý pracovní den, v Mia Dresses jistě najdete svoji ideální kombinaci stylu a pohodlí. 

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu