Šaty na stužkovou, ve kterých zazáříte

Stužková je pro každou mladou dámu významnou událostí, se kterou jsou mimo jiné neodmyslitelně spojeny i společenské šaty. Právě ty tvoří základ celovečerního outfitu, který vám navždy zůstane ve vzpomínkách. Každá mladá dáma je jedinečná, čemuž je přizpůsobena i široká nabídka společenských šatů. Chcete-li na stužkové skutečně zazářit, inspirujte se tipy na výběr šatů na stužkovou, které vám představíme v dnešním článku.

Přečtěte si také: Chystáte se na svatbu či oslavu? V květinových šatech okouzlíte všechny

 

Elegantní dlouhé šaty na stužkovou s rozparkem

Preferujete dlouhé společenské šaty, ale ráda se cítíte extravagantně? Pokud ano, ideální volbou pro vás jsou dlouhé šaty s rozparkem. Tyto šaty působí honosně a zároveň v nich budete působit opravdu atraktivní – právě díky zakomponovanému rozparku.

Tento kousek v sobě nese nádech elegance a můžete si být jistá, že na stužkové v nich budete okouzlující. K šatům s rozparkem, které jsou na ramínka, doporučujeme zkombinovat tylové návleky na ruce, které vás jemně zahalí. Nezapomeňte na jemné šperky, které podtrhnou vaši eleganci.

Tmavě modré saténové šaty s vysokým rozparkem >>>

V krátkých šatech se budete cítit jako princezna

Pokud se v krátkých šatech a sukních cítíte sebevědomě, sáhněte po stejném střihu i při výběru šatů na stužkovou. Ve většině případů ženy sahají po dlouhých společenských šatech, ale právě vy můžete být výjimkou, která vynikne z davu.

Krátké šaty stále působí velmi elegantně, a navíc mají jednu velkou výhodu – během protančené noci si je nepřistoupíte podpatkem!

Pokud vám krátké střihy šatů dodávají sebevědomí, jednoznačně po takovém střihu sáhněte i při jejich výběru na významnou událost, jakou je vaše stužková.

<<< Smaragdové krátké šaty s vyšívanými květinkami

Jedinečné šaty na stužkovou s dlouhým rukávem

V šatech na ramínka se necítíte jako ve své kůži? Ráda byste upřednostnili šaty, které odhalí jen určité partie vašeho těla? V případě, že jste se tomto popisu našli, midi šaty s dlouhým rukávem a decentním výstřihem jsou jako navrženy pro vás. Tyto šaty zahalí partie těla, které si nepřejete odhalit, a zároveň z vás, díky hedvábně působícímu šarmu, udělají královnu večeře.

Doporučujeme vám sáhnout po výrazné barvě, jako je například sytě červená, která spolu se saténem vyčaruje dokonalou kombinaci.

Červené saténové midi šaty >>>

Jemné a zároveň oslnivé

Ráda na sebe zaměříte pozornost, ale nepreferujete žádné výrazné, barevné kombinace? Pokud je vaše odpověď kladná, se zlatými třpytivými šaty nemáte co pokazit. Díky třpytkám budete během slavnostního večera doslova zářit, nicméně jemná zlatá barva se postará o to, abyste zazářili skutečně decentně a elegantně. Výhodou zlatých šatů je ta, že podtrhnou půvab každé mladé dámy, ať už jste světlý nebo spíše snědý typ. K třpytivým šatům doporučujeme zvolit jemné doplňky, které budou třešničkou na dortu.

<<< Zlaté třpytivé šaty s korzetem

Šaty na stužkovou pro každý typ postavy

Volné společenské šaty s dlouhým rukávem jsou opravdu vhodné pro každý typ postavy – od útlejší až po plnoštíhlou. Díky volnému střihu, který je zúžený jen v oblasti pasu, tyto šaty krásně sednou každé mladé dámě, která se chce na stužkové cítit sebevědomě. Díky balonovým rukávům budete pociťovat maximální komfort, ke kterému přispívá i délka šatů, sahajících až po zem. Hluboký výstřih a jemné, romantické barevné tóny šatů, podtrhnou vaši přirozenou ženskost.

Světle modré šifonové šaty s balonovými rukávy >>>

 

Mějte na paměti, že šaty na stužkovou si vybíráte jen jednou za život. Zvolte si proto ty, ve kterých se budete cítit jako skutečná princezna. Vězte, že pro každou mladou dámu existují šaty jako ze snu. Ty, které jsou jako stvořené pro vás, naleznete v naší exkluzivní nabídce.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu