Třpytivé šaty pro každou z nás

Mnohé z nás by při slovním spojení „třpytivé šaty“ jen jemně pokroutily hlavou na znak odmítnutí příliš výstředního outfitu. Naše třpytivé šaty jsou ovšem zcela jiné! Zapomeňte na představu příliš extravagantní róby, ve které budete poutat nechtěnou pozornost a cítit se nepříjemně. Třpytivé šaty, které bychom vám chtěli představit, jsou jemné, decentní, elegantní a naprosto vkusné. Věříme, že jejich jemné odlesky a pohádkově romantický look okouzlí i vás.

Přečtěte si také: Viděli jste už naše halenky a body?

 

Noblesní společenské třpytivé šaty

Šaty pro skutečnou královnu. Nebo princeznu? Tyto noblesní třpytivé šaty s nadýchanou sukní jsou skvělou volbou na stužkovou či ples. Kombinace třpytivého materiálu a korálkové aplikace na ramenou vytváří look jako z pohádky. Šaty jsou na prsou vyztužené a vzadu se zapínají zipem.

 

Třpytivé šaty pro dámu

Mohlo by se zdát, že tento typ šatů sluší spíše mladým dívkám, ale není tomu tak. Třpytivých šatů se skutečně nemusíte bát v jakémkoli věku, protože rozhodující je střih. Tyto společenské šaty splňují i ​​nejpřísnější kritéria jakéhokoli dress codu a klidně po nich mohou sáhnout i dámy ve zralém věku. Šaty jsou na prsou vyztužené a na zádech mají šněrovačku. Sukně se zapíná na zip.

 

Asymetrické šaty pro odvážnější

Pokud patříte mezi odvážnější dámy, které se nezahanbí u slova „sexy“, tyto šaty jsou právě pro vás. Netypická asymetrická sukně je na jedné straně výrazně zkrácená, což může působit poněkud odvážně. Zbytek šatů je však velmi decentní – vrchní část je elegantní a bez „výstřihu“, takže celkový dojem šatů navzdory extra krátké sukni nepůsobí vulgárně.

 

Dlouhé třpytivé šaty

Tyto dlouhé přiléhavé šaty v třpytivém provedení jsou královny mezi třpytivými šaty. Elegantní tříčtvrteční rukáv, velmi decentní výstřih a maxi délka šatů působí naprosto elegantně. Pro jemný sexy look jsou šaty doplněny vysokým rozparkem. Šaty jsou mírně elastické, a tak v nich můžete pohodlně strávit nezapomenutelnou párty noc.

 

Věříme, že jsme vás přesvědčili, že třpytivé šaty jsou pro každou z nás, a to bez ohledu na věk. Každá z nás je královna, ať už je to doma u sporáku, v kanceláři nebo na hřišti s dětmi, a jednou za čas potřebuje každá z nás tuto královnu v sobě projevit i navenek. Dopřát si dokonalý make-up, hezký účes a šaty, ve kterých se cítíme výjimečně. Užijte si svůj královský den právě ve třpytivých šatech a udělejte ho nezapomenutelným.

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu