Viděli jste už naše halenky a body?

Velice se těšíme, že se Mia Dresses pro vás stalo místem, kam se rády vracíte. Vybíráte si u nás ty nejkouzelnější šaty, a to bez ohledu na příležitost. Stužková, svatba, párty či romantická večeře – z naší široké nabídky šatů si vybere i ta nejnáročnější zákaznice. Věděli jste však, že u nás najdete také halenky, body a dokonce i pár jedinečných topů? Pojďte se na ně podívat spolu s námi.

Přečtěte si také: Jak vybrat perfektní Silvestrovský outfit na párty

Halenky do práce i na oslavu

Něžné, elegantní a decentní halenky na jakoukoli společenskou událost. Stačí je vhodně zkombinovat a vytvořit si tak outfit podle vašich představ. V kombinaci se sukní s vysokým pasem vytvoříte dokonale elegantní spojení, vhodné pro business setkání či konference. Pokud si k halence obléknete džíny nebo koženkové legíny, vyčarujete ležérnější kombinaci vhodnou do práce či na rodinnou oslavu. Pokud hledáte o něco výraznější kousek, sáhněte po naší halence s abstraktním vzorem, připomínajícím květiny a staňte se nepřehlédnutelnou.

 

Patříte k fanynkám body?

Dámské body jsou velice specifickým kouskem oblečení. Buď je milujete nebo nenávidíte. V případě, že patříte k fanynkám tohoto svůdně obtaženého kousku, těsně obepínajícího křivky majitelky, máme pro vás pár tipů.

Pro dámy, které mají rády vzory, máme připravený něžný model, který však zaujme už na první pohled.

 

Topy pro odvážné

S těmito topy se okamžitě stanete hvězdou jakékoli párty. Flitrované topy jsou z elastického materiálu a vzadu se zapínají zipem. V kombinaci se saténovou sukní můžete vytvořit poněkud odvážnější verzi plesové róby. Naopak, krátký, mírně elastický korzet, který je zdoben nadýchanou růží, zaujme všechny milovnice extravagance. Tak co, troufli byste si?

 

 

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu