Tipy na jednoduché svatební šaty

Hledání dokonalých svatebních šatů je jednou z prvních věcí na jejich seznamu našich předsvatebních úkolů. S tolika pěknými možnostmi a střihy, které máte k dispozici, si možná kladete otázku, které šaty jsou pro vás ty pravé. V tomto článku si ukážeme několik tipů oblíbených jednoduchých svatebních šatů, které si naše zákaznice zamilovaly.

1. Mořská panna

Chcete během svatebního dne ukázat své křivky? Šaty střihu mořské panny patří mezi nejlichotivější. Tyto šaty mají užší střih přes hrudník a pas, přičemž se nápadně rozšiřují kolem kolen.

Tento styl je skvělý pro nevěsty, které chtějí ukázat své křivky a zároveň se chtějí hravě hýbat na parketu

Bílé flitrované šaty spuštěny na ramena >>>

Tipy na jednoduché svatební šaty

2. Áčkový střih

Pokud nejste zcela připravena na extravagantní svatební šaty, áčkový střih je skvělou střední cestou. Tato silueta lichotí téměř každému a zároveň vám poskytuje dostatek prostoru pro pohyb, tanec a interakci s vašimi hosty. Chcete-li své šaty ozvláštnit, překryjte sukni v pásu stuhou s ozdobnými květinami, korálky nebo jinými prvky, které vám dodají styl.

Tipy na jednoduché svatební šaty

3. Výstřih do V

Možná si pomyslíte, že výstřih do V je nejlepším způsobem, jak upoutat na dekolt, ale ve skutečnosti je to úplně naopak – výstřihy ve tvaru písmene V pomáhají upoutat pozornost na váš krk a klíční kost, ne na poprsí.

Výstřih do V je jedním z nejoblíbenějších tipů jednoduchých svatebních šatů.

<<< Bílé společenské šaty s krajkou
a tylovou sukní

4. Dlouhá padavá sukně

Pokud patříte mezi nevěsty, které chtějí zakrýt své boky, zaměřte všechnu pozornost na dekolt a výstřih šaty s vysokým pasem a dlouhou padavou sukní. Tento střih je ideální pro jablečné a obdélníkové tvary těla.

5. Krajka

Volbou šatů s krajkou nikdy nic nezkazíte. Právě naopak, krajka působí vždy svůdně a honosně. Tyto krásné společenské šaty mají navíc sukni z tylu, který za sebou zanechává luxusní nádech.

6. Odhalená noha

Vysoký rozparek na jakýchkoli šatech působí sexy - s tímto stylem se opravdu nepotkáte jen na červeném koberci. 

Tento typ šatů se hodí ženám vyššího vzrůstu, protože dlouhé nohy a krásné tvarované tělo jsou pro tyto šaty nezbytností. 

Pokud máte dostatek sebevědomí a chcete, aby vaše ženskost zářila i během svatebního dne, tento typ je pro vás jako stvořený.

Bílo-tělové společenské šaty s tylovou sukní a rozparkem >>>

Tipy na jednoduché svatební šaty

Nalézt dokonalé, a zároveň jednoduché svatební šaty se občas zdá být náročné. S tolika různými siluetami, styly, tkaninami a dalšími možnostmi může být obtížné najít ty pravé. Pokud plánujete svatbu, vždy je dobré mít představu o tom, co by ste chtěli, ale nebojte se vyzkoušet i jiné styly. Nikdy nevíte, kde na vás budou čekat vaše vysněné šaty.

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instragramu

Zpět do obchodu