Udržitelnost se nosí

Určitě jste si už koupili šaty či jiné oblečení i přesto, že jste věděli, že si je obléknete pouze pro jednu příležitost. Nicméně, slyšeli jste už o udržitelné módě? Obléknout si jedny šaty na více způsobů příležitostí je hitem současnosti. Kdysi by to možná bylo „faux paux,“ dnes je to trendy. Ba co více, udržitelná móda je navíc i šetrná k přírodě.

Přečtěte si také: Květinové šaty na každou příležitost

Nakupujte rozumně

Jsme zastánci toho, že při výběru šatů se vyplatí myslet ekologicky. Jednoduchá rada: Vybírejte takové šaty, do kterých se vyplatí investovat! Šaty, které se hodí pro více příležitostí a budou vypadat fantasticky a „shik“ i o několik let.

Udržitelnost se nosí

Černá a květiny

Černé květinové midi šaty s volánovou sukní z vás vykouzlí dámu s půvabem a elegancí, a nezkazíte jimi nic ani za pár let. Květinový vzor a volány, ty přece nikdy nevyjdou z módy!

Nadčasová černá

S černými šaty nikdy nic nezkazíte. Elegantní klasika v podobě černých midi šatů je zaručená v kombinaci s čímkoli! Materiál je velmi elastický a přizpůsobivý, díky čemuž budou šaty na vás vypadat stále výborně.

Udržitelnost se nosí
Udržitelnost se nosí

Líbezná bílá

Chystáte se na párty či romantickou večeři? Bílé krátké šaty s krajkou se hodí opravdu na každou příležitost. Něžné a zároveň sexy šaty, které budou s vámi „v dobrém i ve špatném.“

Jedny šaty, tisíc způsobů

Znáte ten pocit, když máte na sobě nový kousek poprvé? S těmito šaty ho se špetkou nápaditosti budete mít pořád. Změňte vázání, účes, doplňky a nové šaty jsou na světě!

Bordové midi šaty na vázání →

Udržitelnost se nosí

Vyberte si svůj nadčasový kousek u nás a zapomeňte na faux pas, že jedny šaty si můžete obléct jen jednou.

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu