5 tipů, jak toto jaro nosit overal

Jeden kousek oblečení, několik možností. Overaly milujeme z několika důvodů: hodí se do kanceláře i na večer, nikde netlačí a za každých okolností v nich vypadáme stylově. Původně pracovní oděv mužů je dnes prudce módní záležitostí. Na co čekat na letní dovolenou, když už nyní jej můžete nosit s teniskami či v byznys stylu? Nechte se inspirovat kreativními nápady na outfity, ve kterých určitě nebudete tuctová.

Přečtěte si také: Jak nosit na jaře vzory na šatech? Nejen květiny jsou in

1. Zkuste to s teniskami

Po overalech většinou saháme až během letních měsíců, ale mohou být skvělou volbou i na jarní dny. V naší nabídce naleznete několik modelů s dlouhými širokými kalhotami, které jsou v aktuální sezóně žhavým trendem. Právě tento střih krásně ladí k teniskám. Působí elegantně, ale padavé rukávy a kapsy mu dodávají punc ležérnosti. Doporučujeme vám zvolit vycházkovou obuv, ideální na mírné platformě. Pokud jste milovnicí klasických bílých tenisek, prohlédněte si overal v odstínu hořké čokolády. Tyto dvě barvy dohromady tvoří nebezpečně trendové kombo.

Tmavě hnědý volný overal - Mia Dresses >>>

2. Opasek v hlavní roli

Být celý den v práci elegantní je sice často žádané, ale občas i pořádně nepohodlné. Vysoké podpatky, úzké sukně, neforemné šaty… zkuste to tentokrát úplně jinak! S byznys overalem v košilovém střihu, který vám zaručí celodenní komfort, aniž by se ztratil efekt dokonale uhlazeného stylu. Sáhněte po některé z pastelových barev a narušte její něžnost černým páskem. K tomu si obujte trendové mokasíny a můžeme se vsadit, že originálnější outfit ten den vaši kolegové neuvidí. Kromě toho nezapomínejte, že pánský styl je na ženách nesmírně sexy!

<<< Fialovo-růžový volný overal - Mia Dresses

3. One color

Méně opravdu může být víc. Pokud vám tato věta mluví z duše, upřednostňujete minimalismus a klasické tóny, bude tento tip pro vás tím pravým ořechovým. Pokud hledáte overal v bílé, nudě či černé barvě, stejnou zvolte i pro všechny doplňky. Takový outfit působí nesmírně luxusně a přitom naprosto nevtíravě. Věděli jste, že tento způsob stylingu je oblíbený u lidí vyznávajících tvz. old money styl? Toto pojmenování získal podle módy potomků aristokratických rodin. Necháte se toto jaro inspirovat?

Černý overal s mašličkami - Mia Dresses >>>

4. Vsaďte na výraznou barvu

Omrzely vás všudypřítomné pastely? Chcete-li na jaře vyniknout, sáhněte po sytých barvách. Dokonalou volbou do proměnlivého počasí je cyklamenový overal s dlouhými rukávy. Uvolněnou elegaci tohoto nápadného kousku si zajisté zamilujete už „na první vyzkoušení“. Díky volnému střihu kalhot i rukávů vám nebude ani teplo, ani zima a budete se v něm cítit pohodlně jako v bavlnce.

<<< Cyklamenový overal s šifonovými rukávy - Mia Dresses

5. Se sakem do práce

I vy se občas přistihnete při tom, že jen bezmyšlenkovitě stojíte před šatníkem a nevíte, co na sebe? Vymyslet nápaditý outfit pro každý den v práci může být únavné, zvláště při jarních vrtochech počasí. Co takhle vytáhnout ze skříně letní overal, který nosíte na dovolené? Možná vám ani nenapadlo, že by byl vhodný do práce, ale zkuste si přes něj přehodit sako a stáhnout ho v pase páskem. K tomu lodičky a máte dokonalý byznys outfit na další den.

Korálový přiléhavý overal s volánem - Mia Dresses >>>

Přestože je overal jen jeden kousek oblečení, dá se nosit opravdu s nápadem a na mnoho způsobů. Obléknout se je povinnost, ale pohrát si se stylem, to je vášeň. Nebojte se občas i trochu experimentovat, ať vás móda pořád baví. Najděte svůj variabilní kousek v sekci overaly.

Pro více praktických tipů nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.

Zpět do obchodu