Jak nosit na jaře vzory na šatech? Nejen květiny jsou in

Chystáte se přežít první slunečné dny v novém hávu? Florální potisky jsou v tomto období oblíbená klasika, ale pokud chcete svůj jarní šatník osvěžit jinými motivy, máme pro vás na výběr hned několik možností. Tradiční tečky, leopardí kůže či kohoutí stopa, ale i aztécké vzory a kresby jako z malířského plátna… najděte šaty, které vynosíte na jaře, ale poslouží vám i na dlouhé letní večery.

Teploty přes den šplhají do příjemných čísel, ale na letní šaty to ještě není. Pokud se už neumíte dočkat, sáhněte po lehkých šatech s rukávy. Tušíme, že budou vaší oblíbenou alternativou těchto dní.

Přečtěte si také: Chystáte se na svatbu či oslavu? V květinových šatech okouzlíte všechny

Aztécké vzory

Jsou pohodlné, vzdušné a nesmírně ženské. Šaty v etno stylu v sobě skrývají temperament latinskoamerických žen. Do chladnějších ran si k nim ještě můžete obout kovbojské kotníkové kozačky, které byly hitem podzimně-zimní sezóny. Navíc kombinace bohémských šatů s koženkovou bundou vytváří snad ten nejpřitažlivější módní kontrast vůbec.

 

Nesmrtelné tečky

Klasika, která nikdy nezklame. Puntíkaté šaty jsou dívčí a hravé, ale zároveň nadčasově elegantní. Důkazem je, že je s oblibou nosí členky královské rodiny. Dokonce i filmovou „pretty woman“ proměnili jako mávnutím proutku na ženu z vysoké společnosti. Zejména na saténovém podkladu působí opravdu luxusně. Náš model se hodí stejně dobře do práce i na jakoukoli společenskou událost. Díky zavinovacímu střihu se dokonale přizpůsobí vaší postavě.

Krémové zavinovací midi šaty s tečkami - Mia Dresses >>>

Jak nosit na jaře vzory na šatech? Nejen květiny jsou in

Malířské plátno

Každá sezóna přináší nové trendy, ale co nikdy nevyjde z módy je osobitý styl. Oblečení může být i způsob sebevyjádření, tak ukažte všem, že máte vnímavou duši. Pestrá hra barev, starodávné ornamenty a abstraktní tvary se nehodí jen do galerie. Pokud vás více láká moderní umění, přeneste jej do ulic v šatech s novinovým potiskem a motivy jako z obrazu Andyho Warhola. Se správnými doplňky budete nepřehlédnutelná.

 

Zvířecí potisk

Buď je milujete nebo byste si je neoblékli ani za nic. Ovšem i šaty, které působí exoticky mohou být zároveň velmi elegantní a šik. Dlouhý rukáv a midi délka jim dodají dávku serióznosti, černé doplňky zase punc elegance. Leopardí vzor naleznete také v elastické verzi s řasením či v netypické barevné kombinaci.

<<< Černo-hnědé vzorované midi šaty - Mia Dresses

Hit sezóny: Kohoutí stopa

Nenápadný, ale přitom tak ikonický. Tradiční vzor s názvem kohoutí stopa přichází letošní jaro v mini velikosti na sexy šatech sakového střihu. Vsadíte spíše na klasickou krémovou či černou nebo dovolíte svěžím pastelům přidat vám trošku něžnosti?

 

 

Prohlédněte si i jiné vzorované šaty z naší nabídky a vychutnejte si jaro oblečené tak, že slovo šarmantní bude nyní vaším druhým jménem.

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.

Zpět do obchodu