5 typů šatů na letní svatbu venku

Dny plné slunce a rozkvetlých zahrad nahrávají romantickým představám o svatbě pod širým nebem. Blíží se váš termín? Tak vám zřejmě kradou spánek zejména dvě věci: aby vyšlo počasí a abyste našli dokonalé šaty, které do prostředí krásně zapadnou. To první ovlivnit nevíme, zato šatů na vaši vysněnou svatbu máme pro vás hned několik. V dokonalých střihech a různých stylech dle gusta každé náročné nevěsty.

Atmosféra je uvolněnější a fotky jsou krásnější. Není divu, že svatby venku jsou stále populárnější. To ovšem neznamená, že šaty nejsou důležité. Právě naopak! Otevírá se vám široká nabídka střihů a provedení, které byste si jinde nemohli dovolit obléct. Vyberte si ty pravé, ve kterých přežijete nezapomenutelné chvíle.

Přečtěte si také: Společenské šaty pro svatební maminky

Boho styl

Ideální typ šatů na svatbu venku není pro každého. Pokud ho milujete, zřejmě jste tak trochu volnomyšlenkářka s uklizenými hodnotami, láskou k přírodě a všemu krásnému, co nás obklopuje. Volné padavé materiály a naturální motivy jsou poznávacím znamením boho svatebních šatů. Horkým tipem letošní svatební sezóny jsou krajkové šaty se zvonovými rukávy, véčkovým výstřihem, šifonovou sukní a efektním detailem v oblasti pasu. Hodí se k nim jemný make-up a přirozené vlny s copánky, ale pokud jste zanícená bohémka, klidně si vlasy ozdobte i živými květy.

Bílé šifonové šaty s krajkou a zvonovými rukávy >>>

Lehoučký tyl

Pokud plánujete mít svůj den D venku, zřejmě jste upustili od představy těžkých, vrstvených sukní. Chce to něco snazšího! Dokonalou verzí pohodlné svatební sukně, která je zároveň elegantní, je léty ověřený tyl. Oblíbený materiál vám dovolí protančit celou noc bez nutnosti se převlékat. Kromě toho je oblíbenou volbou žen, které už na svatbě mají sebou i své malé ratolesti.

 

Hladké

Při představě klasické svatby a šatů vám naskakují husí kůži? Toužíte, aby tento důležitý den byl skutečně o vás a plánujete tomu podřídit i svůj zevnějšek? Tak se projevte! Sáhněte po jednoduchých midi šatech, které si můžete dotvořit podle sebe. Přidejte k nim folklórní pásek, motorkářské kanady nebo nechte své děti ozdobit sukni kresbičkami jako svého času Angelina Jolie. Fantazii se meze nekladou! Faktem však zůstává, že tyto šaty vám po svatbě v šatníku určitě nezapadnou prachem, takže budete nejen originální, ale také eko.

<<< Bílé midi šaty na ramínka - Mia Dresses

Jemná elegance

V jednoduchosti je krása a nadčasovým stylem ještě nikdo nikdy nic nezkazil. Dokonce ani nevěsty ne. Jednolité bílé šaty klasických střihů s padavou sukní do exteriéru dokonale zapadnou. Toto prostředí dokonce, narozdíl od kostela, snese i detail v podobě sexy rozparku. Stačí vám už jen jemné vlny a vkusné doplňky a v okamžiku z vás bude ta nejpůvabnější nevěsta široko daleko.

 

Svatba na pláži

Je vaším snem koupit si letenky, sbalit kufr, milého a nechat se oddat na písku u moře? Když už jít proti proudu, tak ve velkém stylu – namísto šatů zvolte netradiční svatební komplet. Opálená pokožka, plážové vlny a ibišek za uchem vám budou dokonalými svědky.

Bílý krajkovaný komplet - Mia Dresses >>>

 

Ať už vám počasí bude přát nebo ne, to, jestli se svatba povede, záleží nakonec stejně na vašem vnitřním nastavení. Nenechte si svůj den ničím pokazit. Netrapte se tím, co neumíte ovlivnit a naopak, naplánujte si to, co se dá. K pohodě vám přispěje i včasný výběr šatů, které vás nezklamou.

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Zpět do obchodu