Detaily na šatech, které dokážou nahradit šperky

Stalo se vám, že jste si koupili nádherné společenské šaty, ale nedokázali jste k nim doladit šperky? Podobnému problému se vyhnete, když zvolíte šaty, které jsou sami o sobě šperkem. K zajímavému kousku stačí dokoupit jemné zapichovací náušničky a psaníčko. Které detaily a akcenty dokážou šaty ozvláštnit?

Přečtěte si také: Smaragdově zelené šaty - šaty jako váš drahokam

 

Okouzlující krajka

Krajkované detaily na různých částech šatů vytvářejí mladistvý vzhled, působí velmi jemně a poutavě, přičemž jsou zároveň i nadčasové. Dodávají každému oblečení punc elegance a sofistikovanosti. Šaty s krajkou z Mia Dresses se hodí pro různé příležitosti, například na ples, svatbu a večírek.

Jaké jsou možnosti krajkových detailů na šatech? Zakryjte jemné nedostatky a vyberte si šaty, které mají krajkové rukávy. Nebo naopak hezká ramena zvýrazněte tak, že si obléknete šaty s krajkovým volánem kolem poprsí. Maximálně elegantně vypadají také šaty áčkového střihu s vrchem z krajky.

 

Luxusní třpytivé akcenty

Nemusíte nosit výrazné šperky, když jsou samotné šaty šperkem. Na mysli máme šaty, které zdobí štras a třpytky. Pokud si troufáte, a chcete ve společnosti opravdu zazářit, zvolte dlouhé šaty kompletně poseté třpytkami. Pro méně odvážné dámy jsou určeny kousky, ve kterých jsou třpytky zakomponovány v jiné podobě, například v podobě třpytivého rukávu. Možností je rozbít monochromaticky působící šaty třpytivým páskem.

 

Unikátní asymetrie

Unikátním detailem na šatech nemusí být jen ozdoby, ale také jejich střih. Asymetrické střihy zaručeně přilákají pohledy a odhalí jen tolik, kolik sama chcete. Pro vytvoření wau efektu zkombinujte více zajímavých ozdob s asymetrií.

Příkladem jsou tyto asymetrické šaty na jedno rameno, které jsou elegantní a zároveň okouzlí asymetrickou spodní částí. Pe více odvážný look můžete sáhnout po těchto krátkých šatech s jemnými výřezy v oblasti dekoltu. Skutečnou princeznou asymetrie budete v těchto sladkých růžových šatech s asymetrickou tylovou sukní, která odhalí tak akorát. A pokud chcete zaujmout nejen barvou, ale také střihem, tyto smaragdové šaty s volánovou sukní prostě musí mít místo ve vašem šatníku. Více unikátních kousků jsme pro vás vybrali níže:

 

Pompézní volány

Luxusní večírky vyžadují pompézní šaty. Pozor však na to, abyste nesklouzli do levně působících střihů. Jak dosáhnout pompéznosti a vypadat jako femme fatale? Vyberte si na zvláštní událost šaty s volány. Možná jste si představili šaty, které připomínají cukrovou panenku. Podobné šaty vyšly z módy již před lety a nahradily je volánové detaily. Volány pěkně vypadají v zadní části šatů všité od dříku až po zem. Dekolt zvýrazníte šaty s volánem kolem poprsí. Glamour efekt dosáhnete pomocí šatů s volánem vedoucím od ramene po pás.

 

 

Nechte se inspirovat těmito nenápadnými, ale efektními šatovými detaily a dejte svému vzhledu novou dimenzi, aniž byste se museli spoléhat jen na tradiční šperky. Je čas zaujmout svou krásou a jedinečností v podobě outfitu, který je unikátní i bez příliš výrazných šperků a doplňků.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu