Smaragdově zelené šaty - šaty jako váš drahokam

Zelená barva obecně působí velmi uklidňujícím dojmem. Evokuje v nás přírodu a je spojena s harmonií a štěstím. Jeden odstín zelené je ovšem velmi speciální. Nezaměnitelná sytě zelená barva, která v nás evokuje luxus především díky smaragdu – jednomu z nejznámějších drahokamů. Smaragdová barva patří spolu s královskou modrou a červenou k nejoblíbenějším barvám plesové sezóny.

Přečtěte si také: Nejkrásnější korzetové šaty

Smaragdově zelené šaty – hit roku 2024?

Podle odborníků z oblasti módy bude v roce 2024 dominovat večírkům a plesům právě smaragdově zelená barva. Takové šaty se výborně kombinují s hnědými, béžovými a zlatými doplňky. Chcete-li dosáhnout dokonale elegantního a luxusního looku, sáhněte po smaragdově zelených šatech ze saténu, nebo zvolte šaty doplněné peříčky či kamínky. Další výjimečnou alternativou mohou být flitrované či třpytivé šaty.

 

Elegantní a okouzlující iv běžné dny

Na opravdu široký výběr společenských šatů jste už určitě, milé naše zákaznice, zvyklé. Věděli jste však, že máme v nabídce také pohodlné šaty pro běžné nošení? Do práce, do kina, na rande či rodinnou oslavu. Pokud chcete v běžné dny vypadat krásně, ale zároveň vám velmi záleží na pohodlí, máme pro vás tyto tipy:

 

Plesové šaty v duchu hesla „v jednoduchosti je krása“

Smaragdově zelené šaty jsou samy o sobě šperkem a opravdu není nutné doplňovat je komplikovanými doplňky a příliš výraznými či extravagantními šperky. Pokud i ve vašem šatníku převládá jednoduchost, zřejmě hledáte elegantní šaty jednoduchého střihu s volnou áčkovou sukní. Střih těchto šatů lichotí každému typu postavy a navíc dovoluje volný a pohodlný pohyb po tanečním parketu.

 

Pro koho jsou smaragdově zelené šaty vhodné?

Existují barvy, které si v mysli automaticky spojujeme s určitou věkovou kategorií. Bledě růžová se nám hodí k mladším ročníkům, například bordó zase spíše ke starším dámám. Smaragdově zelené šaty jsou však velmi univerzální. Dojem v nich uděláte v každém věku a zároveň se hodí světlým i tmavým typem.

Smaragd patří mezi nejcennější drahokamy a jeho výrazná barva je v klenotnictví unikátem. Věříme, že šaty, které si u nás vyberete budou rovněž připomínat drahokam a všechny kolem v nich okouzlíte svým půvabem a noblesou.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu