Dlouhé šaty: noblesní look pro každou příležitost

V šatníku každé dámy by nemělo chybět několik základních módních kousků, které jsou jednoduše volbou na jistotu. Mezi takové kousky patří sako v neutrální barvě, kvalitní bílá halenka, decentní a zároveň univerzální lodičky a v neposlední řadě elegantní dlouhé šaty, se kterými neuděláte krok vedle při žádné příležitosti – ať už jde o outfit na svatbu, stužkovou nebo každodenní nošení. V tomto článku vám představíme tipy na elegantní dlouhé šaty pro každou příležitost.

Přečtěte si také: Letní šaty, ve kterých budete IN

Ples nebo stužková? Dlouhé šaty jsou správnou volbou

Při přípravě outfitu na formální společenskou událost, jako je ples nebo stužková, mějte v hledáčku zejména dlouhé šaty. Právě dlouhý střih zaručuje elegantní dojem s nádechem noblesy, což je pro společenské události formálního charakteru přímo ideální. Dokonalým kouskem pro takovou příležitost jsou dlouhé společenské tylové šaty, které jsou ztělesněním elegance. O váš šarmantní vzhled se postará nejen délka šatů, ale také jejich zpracování v podobě řaseného tylu. Šaty jsou na ramenou spuštěny, což tvoří atraktivní a něžný finální look. Jejich střih ocení nejedna dáma – v pase jsou zúžené perleťovou stuhou, díky čemuž krásné šatí různé typy postav.

<<< Béžové společenské tylové šaty

Outfit na svatbu, ve kterém okouzlíte

Byla jste pozvána na svatbu a přemýšlíte nad tím, co byste si měli obléct? Ráda byste si zvolili outfit, ve kterém se budete cítit atraktivní a zároveň komfortně? Pokud jsme právě definovali vaše představy, máme pro vás doporučení pro dokonalý outfit na svatbu – jeho základem jsou dlouhé lesklé šaty, které můžete doplnit metalickými šperky, lodičkami a kabelkou v neutrální, ideální krémové barvě. Tyto šaty z vás vykouzlí šarmantní dámu, která neunikne žádnému pohledu. Díky rozparku působí atraktivní a opravdu žensky. Postarají se nejen o váš přitažlivý vzhled, ale navíc jsou mimořádně komfortní, a to díky jejich elastickému materiálu. Pohodlnost šatů oceníte zejména během bavení se na parketu, tak během dalších aktivních činností, které jsou součástí svatebního večera.

Modré lesklé šaty s volánkovými rukávy >>>

Poutavý prvek na šatech – krajka

Designy dlouhých šatů jsou různorodé a k dispozici je nespočet variací s jedinečnými prvky, díky kterým jsou módní kousky originální. Jedním z mimořádně oblíbených prvků je právě krajka. Ať už hledáte šaty pro běžné nošení nebo pro formální společenskou událost, dlouhé šaty s krajkou se postarají o váš dokonalý vzhled. Krajka je prvek, který působí romantickým a něžným dojmem, což se odrazí i na vašem finálním vzhledu. Dokonalou kombinaci krajky s celkovým designem šatů představují dlouhé společenské šaty s krajkou, které jsou ideální volbou pro společenskou událost, jakou je stužková nebo ples. Pro přivedení kompletního outfitu k dokonalosti doplňte k šatům jemné šperky, elegantní psaníčko a pohodlné lodičky.

<<< Tmavě modré společenské šaty s krajkou

Jak si správně vybrat dlouhé šaty?

Abyste si zvolili dlouhé šaty, které na vás vyniknou a zároveň se v nich budete cítit maximálně komfortně, je třeba vzít v úvahu několik faktorů. V první řadě zvažte, jaký střih šatů se vám opravdu líbí – vsaďte na váš pocit a nenechte se ovlivnit módními trendy, které vám nemusí vyhovovat. Následně určete, jaký je váš typ postavy. Máte-li sportovní postavu, zvolte si šaty střihu A, které vizuálně vykreslí vaše boky, zatímco pas zůstane zúžený. Pro tento typ postavy jsou rovněž vhodné i řasené šaty, které štíhlé dámské postavě dodají efekt výraznějších křivek. V úvahu vezměte i roční období, během kterého se daná událost koná. Během letních měsíců si volte dlouhé šaty na ramínkách, zatímco během zimních měsíců váš komfort zajistí šaty s dlouhými rukávy.

Tmavě modré šifonové šaty s balónovými rukávy >>>

 

Dlouhé šaty jsou synonymem elegance - můžete se spolehnout na to, že se postarají o váš šarmantní vzhled všude, kde se v nich objevíte. Máte-li na programu společenskou akci jako je ples, stužková nebo svatba, dlouhé šaty pro vás budou dokonalou volbou. Při výběru dlouhých šatů se nezapomeňte inspirovat tipy z dnešního článku, díky čemuž bude vaše rozhodování podstatně jednodušší.

Pro více aktuálního obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu