Svatební šaty pro každý typ postavy

S výběrem svatebních šatů je to jako s hledáním celoživotního partnera. Můžeme najít ty nejkrásnější, ale nakonec bude stejně nejdůležitější to, jak nám sednou. Žádná z nás není dokonalá, ale v ten jeden den chceme být všechny. Najděte šaty, které skryjí drobné nedokonalosti a zvýrazní přednosti. Pro každou postavu máme v záloze několik krásných možností.

Přečtěte si také: 5 typů šatů na letní svatbu venku

A je to tady. Snubní prsten zdobí vaši ruku už nějakou dobu, termín je stanoven, vše dohodnuto… a nakonec zůstává ještě jedna milá povinnost. Některé se na ni těšily celý život. Nejdůležitější šaty, jaké si žena kdy oblékne, jsou pro mnohé právě svatební. V ten den se na vás bude upírat zrak všech přítomných a vy toužíte být krásnější než v kterýkoli jiný den vašeho života. Vybrat si svatební šaty je občas skutečná alchymie. Hlavními důvody, proč je dnes budoucí nevěsty hledají přes internet jsou zejména nižší cena a neomezený výběr. To, co vypadá skvěle na jiné ženě, vám však nemusí sedět tak, jak byste si představovali. U nás můžete šaty bezplatně vrátit, ale nejraději jsme, když se do nich zamilujete „na první vyzkoušení“ a posíláte nám všechny ty krásné fotografie. Proto jsme pro vás vytvořili malý tahák, který vám pomůže najít ty pravé.

Vysoká a štíhlá

Ženě, která má postavu jako modelka, bude slušet opravdu široká škála modelů. Našli jste se v tom i vy? Tak pak na vás vypadají skvěle projmuté střihy, špagetová ramínka, rozparky i větší ozdoby. Pokud se to hodí ke stylu svatby, můžete si dovolit také mini. Krátké asymetrické šaty nad kolena s bohatě nařaseným rukávem a výraznou mašlí jsou originálním kouskem naší nabídky. S vysokou postavou se nemusíte bát ani midi délky, o které je známo, že opticky zkracuje nohy. Pokud jste do vínku navíc dostali i pěkně tvarované boky, zvýrazněte je v překládaných šatech s vysokým rozparkem. Z materiálů klidně sáhněte po saténu či jiné jemné látce.

Bílé krátké šaty s mašlí - Mia Dresses >>>

Sportovní typ

Ženy s atletickým typem postavy mají širší ramena, užší boky, spoustu svalů a k tomu sebevědomý postoj. Pokud to platí i o vás a chystáte se před oltář, věřte, že existují šaty, ve kterých se můžete nosit jako královna. Správný model vám zvládne vyformovat i ženské křivky. Jako stvořený pro vás je antický střih. Široká ramínka vypracovaným rukám opravdu sluší a stuha v oblasti pasu vyčaruje vosí dřík. Stejnou práci odvedou saténové šaty s áčkovou sukní a třpytivým stříbrným páskem. Kromě ramínek do tvaru „V“ je pro vás správnou volbou asymetrie. Pokud hledáte šaty, které jsou výjimečné, tak trochu odvážné a zvýrazní vše, na čem léta pracujete, model na jedno rameno s vysokým rozparkem bude pro vás ten pravý. Průsvitný třpytivý rukáv a stejný kus látky vsazený v pase jsou těmi detaily, díky kterým mohou být pro vás dokonalé svatební. V případě, že hledáte něco méně formálního a plánujete jen malou svatbu s obřadem na úřadu, máme pro vás hladké minimalistické šaty kratší délky.

 

Nízká a útla

Možná jste zažili dny, kdy jste si přáli mít alespoň o pár centimetrů navíc, ale ten svatební k nim určitě patřit nebude. Oproti vyšším nevěstám máte jednu velkou výhodu – nejvíc vám sluší princeznovské šaty, které si v den D touží obléct mnohé. Můžete si dovolit tenoučká ramínka, úzké průsvitné materiály i odhalená ramena a užít si v celé kráse vyšívané korzety a bohaté sukně. Pokud toužíte po méně formální svatbě a chcete si obléct mini šaty, možná vás zaujme model se zdobeným živůtkem a týlní sukní. Hodí se k nim všechny krásné svatební sandálky a střevíčky na vysokých podpatcích.

<<< Bílé společenské šaty s krajkou a tylovou sukní - Mia Dresses

Plnoštíhlá

Každá z nás si dokáže na svém těle najít nějaký ten nedostatek, ale vězte, že jiní ho tak vůbec vnímat nemusí. Vyberte si šaty, díky kterým se i vy budete vnímat jako krásná. Pomůže, pokud se vyhnete příliš úzkým střihům či obrovským sukním, které už tak nejsou in. Pokud se cítíte lépe s překrytými pažemi, vyberte si šaty s volnými rukávy. Šikovnou alternativou je model, který si dle potřeby můžete uvázat na několik různých způsobů. Třeba i tak, že vám celá ramena zahalí, aniž byste skryli ruce. Honosnou volbou jsou midi šaty s průsvitnými rukávy a vrchní úpravou z tylu. Působí romanticky a dokonale podtrhnou ženské křivky.

 

 

O kráse ženy nerozhodují její proporce, ale celkové vyzařování. Máte i vy pocit, že nevěsty jsou v tento den vždy o něco krásnější? Jiskra radosti v očích a láska v srdci jsou tím, co je na nás skutečně přitažlivé. Správné šaty dokáží přispět k tomu, abychom se v tento důležitý den cítili uvolněně a dokázali si jej užít tak, jak se patří. Nedovolte svým pochybnostem pokazit vám radost z jejich hledání. Věřte, že pro každou existují ne jedny, ale hned několik pravých. Najděte je za příznivou cenu v naší aktuální nabídce.

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Zpět do obchodu