Dokonalé společenské šaty na valentýnský ples

Valentýn je za rohem a s ním přichází období romantiky a valentýnských plesů. Ať už se na takový ples chystáte s přáteli nebo s partnerem, jedno je jisté - každá žena se chce cítit jako královna večeře. Takového pocitu můžete docílit právě díky správně zvoleným společenským šatům, ve kterých zazáříte. V dnešním článku vám představíme několik tipů, jak na výběr vhodných společenských šatů pro nezapomenutelný valentýnský ples.

Přečtěte si také: Jak nosit šaty s odhalenými zády?

 

Růžová – barva romantiky a ženskosti

Starorůžové společenské šaty jsou dokonalým ztělesněním romantiky a ženskosti. Jejich volný střih a zúžený pas, zkombinovaný s mírně hlubokým výstřihem, lichotí každému typu postavy, díky čemuž se každá dáma může cítit sebevědomě a atraktivní. Krajkové detaily, spolu s růžovou barvou, vytvářejí kombinaci, která symbolizuje ženskost a jemnost. Spolu s decentními třpytivými šperky a lodičkami krémové barvy docílíte look, který na valentýnském plese vynikne a okouzlí.

Starorůžové společenské šifonové šaty >>>

S flitry doslova zazáříte

Pokud ráda poutáte pozornost, tyto krátké výrazné šaty s flitry, jsou jako ušité pro vás. Pokud se v krátkých střihech šatů cítíte jako ve své kůži, jednoznačně po takovém střihu sáhněte i při výběru společenských šatů na valentýnský ples. Střih ve tvaru „A“ skvěle zvýrazní vaše ženské křivky a výrazná barva šatů se postará o to, že vyniknete z davu. Šaty s flitry se ve světlech reflektorů krásně třpytí a září. Jelikož jsou samy o sobě výrazné, doporučujeme je doplnit jen o jemné doplňky v podobě náhrdelníku a náramku z perlí nebo šperků s kameny. Nezapomeňte ani na náušnice, které jsou neodmyslitelnou součástí plesového outfitu.

<<<Fialové krátké šaty s jemnými flitry

Svůdné šaty s rozparkem

Ráda byste na valentýnském plese působili svůdně a atraktivní? Uvítali byste ovšem zároveň decentní a luxusní vzhled? V takovém případě jsou lesklé šaty s rozparkem to, co hledáte. Ideální volbou je jemná zlatá barva, která svědčí každé dámě – od snědých brunetek až po světlejší blond typy. Šaty s rozparkem působí opravdu atraktivní, což je ideální právě pro příležitost, jakou je valentýnský ples. Jelikož jde o šaty na ramínka, doporučujeme je zkombinovat s kožešinovou pelerínou, která vás zahřeje a navíc váš outfit pozvedne na luxusní úroveň. Pelerínu zvolte buď krémovou, bílou nebo béžovou. Dosáhnete tak elegantní souhru barevných tónů.

Zlaté lesklé šaty s rozparkem >>>

Královna večeře zahalená v sametu

Sametové šaty spuštěné na ramena, jsou ztělesněním sofistikovanosti a půvabu. Tyto šaty jsou vyrobeny z luxusní sametové tkaniny syté vínové barvy, která působí velmi luxusně na pohled, i na dotek. S takovou kombinací barvy, materiálu a střihu budete na valentýnském plese nepřehlédnutelná. Samet je obecně považován za noblesní materiál. Pokud si užíváte pocitu luxusu a vznešenosti, právě vínové sametové společenské šaty jsou ideální volbou na valentýnský ples. K šatům spuštěným na ramena se nebojte sáhnout po výrazném náhrdelníku, ideální volbou je stříbrný náhrdelník s kameny, ke kterému můžete sladit dlouhé náušnice a jemný náramek. Kompletní look doplňte lodičkami s řemínkem na tenkém podpatku, ideálně v béžové nebo metalické barvě.

<<< Vínové sametové šaty spuštěné na ramena

Vynikněte s extravagantním volánem

Preferujete extravagantní vzhled? Ráda byste sáhli po šatech jemné barvy, ale neobvyklého designu? Růžové mini šaty s mohutným volánem splňují všechna tato kritéria. Díky výraznému volánu v okolí dekoltu působí opravdu extravagantně. Jejich střih bude lichotit vaší siluetě, což na valentýnském plese ocení vaše sebevědomí i váš partner. Jelikož dekolt šatů je sám o sobě dostatečně výrazný, žádné šperky na krk už nejsou zapotřebí. Postačí vám jemný náramek, decentní náušnice a pokud byste ráda celý look ozvláštnili, můžete sáhnout po punčochách s flitry. S takovým outfitem budete na valentýnském plese nepřehlédnutelná.

Růžové mini šaty s mohutným volánem >>>

Valentýnský ples je jen jednou za rok, a proto si jej užijte opravdu naplno. Dopřejte si večer plný romantiky, zábavy a nezapomeňte - významnou součástí takové události jsou bezpochyby vhodné společenské šaty. Při jejich výběru se inspirujte tipy z dnešního článku.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu