Oblečte se do barvy roku 2024

Rok 2024 je již v plném proudu as sebou přinesl nové barvy a trendy. Institut barev Pantone každý rok vyhlašuje barvu roku a zatímco loni to byla odvážná Viva Magenta, tentokrát vsadili na něžný odstín zvaný Peach Fuzz. Tato jemná oranžová letos zahalí svět do tepla a klidných chvil.

Přečtěte si také: Zazařte v barvě roku 2023 - nyní letí Magenta

 

Peach Fuzz vzbuzuje pocit radosti a naděje. Přidejte i vy šmrnc jemné broskvové či meruňkové do svých každodenních chvil. Vyzvedne vaši ženskost a dodá vám sebevědomí, ať už jdete do práce, nebo se chystáte na speciální příležitost.

Naše tipy do práce

Když si tyto rozkošné krajkové šaty obléknete do práce, jsme si jisti, že rozzáříte i sousední kancelář. Celý den se budete cítit elegantně a sofistikovaně. Jako bonus vám projmutý střih vytvoří svůdnou siluetu. Díky elastickému materiálu se budete cítit v pohodlí.

Alternativou pro významnější příležitost, jako je například firemní večírek, jsou tyto romantické šaty s krajkou a áčkovou sukní, které jsou dokonalou souhrou elegance a profesionalismu!

Posledním tipem v této trojici jsou tyto šaty, které jsou výbornou volbou pro jakoukoli příležitost. Zároveň se v nich celý den budete cítit mimořádně pohodlně. A jako bonus – výborný střih skryje bříško i po vydatné večeři.

 

Chystáte sa na ples?

Letošní plesová sezóna je už v plném proudu a vy stále ještě nemáte šaty? Vsaďte na barvu roku 2024 Peach Fuzz. Tato jemná a ženská barva a naše šaty z vás udělají královnu večeře.

Naším prvním výběrem jsou tyto šaty pro něžnou princeznu. Pánové se budou za vámi nepochybně otáčet - kdo je ta šarmantní dáma? A, řekněme si pravdu, i dámy. Ale ty budou přemýšlet, odkud máte šaty.

Pokud hledáte krásné šaty, ve kterých se vám bude plesat jako bohyni lásky, tyto šaty jsou pro vás ideální. Jsou lehké jako pírko. Zároveň vám díky chytrému střihu pomohou nejen skrýt chybičky krásy, ale ukázat také přednosti. Plisovaná sukně dodává na romantickém efektu.

V těchto dlouhých šatech budou především mladší ročníky vypadat nádherně. Doporučujeme jemné kudrny a jako doplněk výraznější náušnice. Odhalená ramena a nadýchané jemné rukávy zanechávají něžný dojem.

 

 

Peach Fuzz v sobě spojuje mladistvost a nadčasovost, proto je tou správnou volbou pro dámu v každém věku. Jak se vám líbí letošní výběr Pantone?

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu