Jak nosit šaty s odhalenými zády?

Šaty s odhalenými zády jsou elegantním a nápadným kouskem pro dámu, která se nebojí být středem pozornosti. Tyto šaty jí nechávají prostor pro individualitu a eleganci, ale vyžadují rozvážné zvážení stylingu a výběr doplňků. Pokud si však vyberete správné spodní prádlo, dobře se postaráte o svoji pokožku a správně zvolíte i doplňky, tento typ šatů umí zaručit opravdu půvabný vzhled.
 
Přečtěte si také: Extravagantní společenské šaty

 

S podprsenkou nebo bez?

Nejprve se podívejme na dilema, které trápí mnohé ženy - zda nosit podprsenku pod šaty s odhalenými zády nebo ne. Odpověď závisí na vašem pohodlí, velikostí prsou a typu šatů.

Pokud potřebujete větší podporu, zkuste podprsenku s nízkým zapínáním. Tyto podprsenky mají pásek, který obepíná břicho a spodní část zad a poskytuje vašemu hrudníku dostatečnou podporu, přičemž zůstává skryt pod šatami.

Máte-li menší poprsí, ideální pro vás mohou být nalepovací podprsenky nebo jen malé nalepovací krytky na bradavky. Ženky s menším poprsím si mohou pohrávat is myšlenkou jít bez, avšak nejprve se ujistěte, zda šaty nejsou průhledné a látka není tenká. Popřemýšlejte také, zda je šance, že by vám v prostorech události mohla být zima – chcete, aby byl lákadlem šatů jejich design a detail odhalených zad, ne vystaveny bradavky. 🙊

Černé krátké flitrované šaty s odhalenými zády >>>

Krása v jemnosti: ukažte jen trochu

Elegance, styl a dotek svádění – to vše a ještě více představují šaty s odhalenými zády. Pokud tedy hledáte způsob, jak zvýraznit svoji ženskost a vytvořit nezapomenutelný dojem na společenských akcích, tyto šaty jsou pro vás to pravé.

Pokud nechcete řešit podprsenku a záda odhalit úplně, sáhněte po našich šatech, které mají jen jemně odhalená záda a vyztužené poprsí. Tento design vytváří iluzi něhy a tajemnosti, přičemž je vhodný pro koktejlové párty, galavečery a oslavy.

<<< Starorůžové šifonové šaty s odhalenými zády

Styling a doplňky

Doplňky jsou důležitou součástí každého outfitu, ale primárním účelem šatů s odhalenými zády je ukázat vaše záda.

Doporučujeme výběr minimalistických, elegantních šperků, jako například elegantní pár visacích náušnic nebo jemný náramek, které vyváží vaši volbu odvážných šatů. Šperky, které jsou příliš výrazné nebo honosné, odvedou pozornost od zad. Výjimkou z tohoto pravidla jsou náhrdelníky, které jsou navrženy tak, aby se přehodily přes záda. Ty bývají poměrně jemné a jsou určeny k nošení právě k tomuto typu šatů.

Co se týče obuvi, doporučujeme sáhnout po botách na podpatku. Černé boty mají tendenci ladit s mnoha různými barvami. Boty v kovových nebo neutrálních odstínech béžové, mohou být také vhodné. Co se týče úšesu, sepněte si vlasy, abyste zvýraznili styl šatů. Zkuste elegantní, jednoduchý drdol nebo zvolte něco propracovanějšího.

Smaragdové flitrované šaty s odhalenými zády >>>

Ako nosiť šaty s odhaleným chrbtom?

Události, na které jsou šaty s odhalenými zády ideální

Ne všechny příležitosti jsou vhodné pro šaty s odhalenými zády, a proto je důležité vědět, kdy je nosit. Jsou ideální pro společenské události jako plesy, svatby nebo elegantní večírky. V pracovním prostředí byste měli zvážit konzervativnější možnosti.

Vždy pamatujte také na dress code podle konkrétní příležitosti. Pokud neexistuje žádný konkrétní dress code, doporučuje se zvolit šaty, které zdůrazní vaši jedinečnou osobnost a zároveň budou vhodné pro danou příležitost.

<<< Červené flitrované šaty s odhalenými zády

Pár užitečných tipů na závěr

1. Cvičte správné držení těla, abyste v šatech vypadali sebevědomě a vyrovnaně, zejména, pokud víte, že je vaším problémem hrbení. Rovné držení těla přitáhne pozornost k zádům a zvýrazní váš vzhled.

2. I když nemáte sklony k akné na zádech, 5-7 dní před danou událostí na mytí zad použijte přípravek proti akné, který zažene zatoulané pupínky, hydratuje a udrží pokožku hladkou.

Béžové třpytivé šaty s odhalenými zády >>>

Šaty s odhalenými zády jsou velmi stylové a sofistikované, pokud dodržíte několik jednoduchých pravidel. Správně zvolená podprsenka, vhodné doplňky a citlivé dostájení jsou klíčovými faktory pro dosažení elegance a šarmu.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu