Extravagantní společenské šaty

Slovíčko „extravagantní“ můžeme překládat jako mimořádný, zvláštní nebo výstřední. Pro každého tedy může být extravagantní něco jiného. Zatímco pro jednu z nás může být extravagantní již hluboký výstřih na šatech, jiná by toto slovo použila až při nejšílenější kombinaci různých barev a vzorů. My se dnes společně podíváme na šaty, které jsou mimořádné, a vaši pozornost si získají už na první pohled. Odlišují se netradičními střihy, vzory a aplikacemi.

Přečtěte si také: Jak vybírat šaty pro starší dámu

Extravagantní společenské šaty s flitry

V Mia Dresses naleznete množství překrásných třpytivých šatů, které září jemnými odlesky a působí velmi romanticky. Věříme, že i takové šaty mohou být pro někoho do určité míry extravagantní, my vám však chceme představit o něco strhující modely. Třpytky vyměníme za flitry a obdivné pohledy za zatajený dech lidí kolem. Co řeknete, dovedete si představit být na společenské události absolutním středem pozornosti? V těchto šatech se tomu určitě nevyhnete.

 

Extravagance v podobě zvířecích vzorů

Leopardí vzor rozhodně patří mezi motivy pro odvážné a ve většině šatníků bychom ho hledali jen marně. Nositelka takových šatů se stává nepřehlédnutelná a musí počítat se zkumavými pohledy okolí. Zvířecí vzor o majitelce prozrazuje, že se nebojí výzev a její zdravé sebevědomí jí dovoluje vystoupit z davu. K takovým šatům doporučujeme zvolit jen velmi jemné doplňky a nechat vyniknout jedinečnost šatů.

 

Šaty s jedním rukávem

Tyto šaty možná pro vás nebudou extravagantní v pravém slova smyslu. Všechny modely totiž spojuje elegance, noblesa a rafinovanost. Už na první pohled jsou však „jiné“ a mimořádně zajímavé. Šaty netypického střihu s jedním rukávem naleznete u nás skutečně v množství různých provedení, střihů a barev. Stačí si vybrat.

 

Mohutné volány

V kategorii „Extravagantní společenské šaty“ rozhodně nesmí chybět šaty s mohutnými nařasenými volány. Bohatě řasená volánová aplikace působí romanticky a zároveň velmi noblesně. Volány ve vás mohou vyvolávat dojem optického přidávání kilo navíc. Pokud však zvolíte šaty v jemných nebo zemitých odstínech a vyhnete se příliš výrazným barvám, opticky dodaného objemu se nemusíte bát.

 

 

Jak se říká, žijeme jen jednou! Občas je opravdu velmi osvěžující vystoupit ze své komfortní zóny, odložit oblíbený outfit šedé myšky a zvolit šaty, ve kterých na sebe strhnete veškerou pozornost. Ať už vás to táhne k eleganci, rafinovanosti nebo sexy odvážnému kousku, věříme, že z naší široké nabídky výjimečných šatů si určitě vyberete.

 

Sledujte nás i na sociálních sítích Facebook, Instagram, Tiktok a YouTube

Zpět do obchodu