Jak kombinovat vzory

Kombinace oblečení s různými vzory a potiskem je považována za módní a stylovou již dlouho. Módní svět je přeplněný množstvím pestrých vzorů a potisků, a přece ne každý ví zkombinovat tečky s proužky, květiny s geometrií, nebo hada s leopardím vzorem. Kombinace vzorů je samozřejmě náročným úkolem, protože málokterá z nás chce v konečném důsledku vypadat jako klaun, zda vizuálně širší a mohutnější. Pojďme si říct jak kombinovat vzory hravě a stylově!

Přečtěte si také: Oblečte se do officu a ciťte se pohodlně i v létě!

V tomto článku nahlédneme na jednoduché tipy, jak zkombinovat rozmanité vzory tak, abyste vynikli a nevypadali příliš výstředně či bez vkusu.

Dříve než začnete kombinovat, měli byste myslet na to, že neexistujeme pro oblečení, ale oblečení je zde k tomu, aby zdůraznilo naše přednosti.

Hnědé body s tečkami →

Jak kombinovat vzory
Jak kombinovat vzory

Je to jednoduché...

Představme si fotografii, na které vidíme, kde je vrch a kde spodek. Stejně tak by to mělo být is člověkem, který na svém oděvu zkombinuje různé potisky a vzory.

Všechny čtvercové a lineární potisky by měly být ve spodní části outfitu, zatímco ty oválné a půlkruhové nahoře.

Opakování linií těla, které by ženy chtěly mít: Půlkruhové boky a hrudník, rovné dlouhé nohy.

Černou áčkovou mini sukni zkombinujete snad s každým vzorem i barvou. Tato sukně se stane vaším milovaným kouskem, hodí se na spoustu příležitostí a svou praktičností vás dostane.  

Pravidla jak kombinovat

Kombinujte maximálně 2 kousky s různými vzory, protože více věcí může působit rušivě a nevkusně. Při kombinování si nevybírejte podobné vzory (květiny, kruhy). Nepoužívejte vodorovné pruhy s vertikálními.

Stejný druh zvířecího potisku v jednom outfitu vynikne nejlépe. Nevybírejte jinou zvířecí potisk, zkombinujte ji s podobnými barvami. Klíčem různorodých kombinací jsou oděvy ze stejné látky (hedvábí, bavlna, syntetika). Snažte se také o příjemné doladění barevného schématu, barvy s podobným odstínem.

Nejúspěšnější kombinace

Objevte tajemství kombinace vzorů a experimentujte s kousky, které již máte doma.

Mezi nejoblíbenější dua patří:

  • Proužky s květinami
  • Tečky s květinami
  • Tečky s proužky

Smetanové body s květinami →

Jak kombinovat vzory

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu