Jak se obléct do horkého počasí

Rtuť na teploměru během dne rychle roste a vás čeká další den v práci. Ano, ne všechny máme to štěstí, že letní horké dny můžeme strávit i jinak, než sezením na pracovní židli. Pokud přece jen patříte k tím „šťastnějším“ a máte namířeno na letní dovolenou, či procházku po rozkvetlém parku, tento článek je věnován i vám! Lámete si hlavu, jak se obléct do dalšího horkého dne, aniž byste se „vařili ve vlastní šťávě?“ Připravili jsme si pro vás několik skvělých tipů, díky kterým se budete cítit pohodlně během horkých dnů.

Přečtěte si také: Jak kombinovat vzory →

 

Jak se obléct do horkého počasí

Vsaďte na šaty

Šaty jsou nejlepší volbou na léto! Vytáhněte mini šaty a odhalte nohy! V krátkých bordových šatech budete prostě sexy! Díky jemnému, volnému materiálu se budete cítit pohodlně a před okolím bude váš vzhled zaručene okouzlující.

Pro bohémský letní vzhled sáhněte po dlouhých šatech s vysokým rozparkem, které se postarají o přitažlivost. V létě se kreativitě v oblékání meze nekladou.

Vyjděte do města klidně i v tylové midi sukni, ke které doladíte smetanové krajkové body, bílé tenisky a outfit je na světě

← Růžové dlouhé šaty s vysokým rozparkem

Noste světlé oblečení

Určitě jste už slyšeli, že tmavá barva „přitahuje“ slunce více. Během dne je sluneční záření opravdu silné a intenzivní. Udělejte změnu a namísto černého kousku, volte světlé barvy na oblečení.

Bílé krátké šaty s krajkou pohltí sluneční paprsky a navíc budete vypadat rozzářeně a svěže!

Jak se obléct do horkého počasí
Jak se obléct do horkého počasí

Bez rukávů

Při létem oblečení je cílem největší proudění vzduchu. Zvážte také šaty na ramínka.

Pokud toužíte po pohodlí, modro-fialové krátké květinové šaty vám ulahodí po každé stránce. Příjemný lehký materiál a jednoduchý střih šatů s délkou nad kolena bude ideální volbou během dne. Šaty, které se hodí na společenskou událost, ale i všední horký letní den.

Pokud máte pocit, že vaše ramena nejsou hodná odhalování, pouvažujte nad šaty s volnými nebo nasbíranými rukávy. V nabídce máme krásné krátké květinové šaty, které jsou jako stvořené pro léto!

Volnost

V horkém počasí těsné oblečení vynechejte. Určitě se budete cítit příjemněji, pokud vzduch kolem vás bude proudit, a nebudete mít pocit stísnění nebo tření.

Naším favoritem zůstávají bílé krátké šaty, které vám dodají svěží look. Roztomilá volánková sukně a příjemný, jemný materiál dodají na volnosti. Šaty, které se hodí na pláž, ale i do města!

 

Jak se obléct do horkého počasí

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu