Saténové šaty - luxus k dispozici pro všechny

Hledáte šaty, které působí luxusně a zároveň jsou cenově dostupné? Ráda byste se oblékli elegantně a působili noblesně? Pokud ano, vaši pozornost zaměřte na saténové šaty. Satén je materiál, který je nejen mimořádně příjemný na dotek, ale také na pohled. Na světle vytváří jemné odlesky, což oceníte zejména na večerních akcích, kdy budou vaše šaty vynikat ve světlech reflektorů. V dnešním článku vám představíme několik tipů pro elegantní saténové šaty.

Přečtěte si také: Jak nosit na jaře vzory na šatech? Nejen květiny jsou in

Zářivé barvy v kombinaci se saténem

S příchodem jara přichází sezóna pestrých, barevných outfitů. Pokud máte ráda výrazné barvy, doporučujeme vám cyklamenové saténové šaty s rozparkem. Tyto šaty přímo září, a to jak díky jejich výrazné barvě, tak díky lesku saténu. Jsou mimořádně lehké a jemné na dotek, což pro vás zajistí mimořádný pocit komfortu. Bramborová barva svědčí jak světlejším blondýnkám, tak i snědým brunetkám. Pokud s sebou chcete na nadcházející společenskou akci přinést dávku svěžesti a pestrosti, výrazné saténové šaty pro vás budou jednoznačně správnou volbou.

Cyklamenové saténové šaty s rozparkem >>>

Buďte jemná a elegantní

Výrazné barvy nejsou vaším favoritem? Preferujete jemné a zemité tóny barev? V takovém případě sáhněte po hnědých saténových šatech s dlouhými rukávy. Hnědá je decentní barvou, která se velmi snadno kombinuje s různými doplňky. Pokud byste ráda outfit s těmito šaty oživili, zkombinujte je s výraznou barevnou kabelkou a extravagantními šperky. Šaty s dlouhými rukávy jsou vhodné zejména pro večerní akce, během kterých vás udrží v příjemném teple. Pro zvýraznění ženskosti a dosažení atraktivního looku je do šatů zakomponován vysoký rozparek, který však působí mimořádně decentně.

<<< Hnědé saténové šaty s dlouhými rukávy

Romantická růžová ve spojení se saténem

Každá dáma si čas od času přeje být jako princezna. O tento pocit se dokáží postarat například vhodně zvolené šaty. Pro dosažení romantického a „princeznovského“ looku sáhněte po růžových saténových šatech s rozparkem. Tyto šaty jsou ztělesněním ženskosti a působí příjemným, romantickým dojmem. Jsou ideální volbou pro letní večer strávený s vaší polovičkou, jakož i pro událost, jakou je například firemní večírek. Pro zachování přirozeného a něžného vzhledu k šatům nekombinujte výrazné a extravagantní doplňky, právě naopak – vsaďte na jednoduchost. Sáhněte po jemných špercích a krémové listové kabelce, kterou sladíte s lodičkami nebo sandály na podpatku.

Růžové saténové šaty s rozparkem >>>

Luxus zahalený ve smaragdu

Hledáte šaty na významnou událost, jakou je svatba vaší kamarádky nebo galavečer? Pokud je ve vašem hledáčku luxusní kousek, který z vás vykouzlí noblesní dámu, smaragdové společenské šaty se saténovou sukní pro vás mohou být ideální. Jejich střih je navržen tak, aby lichotil postavě – šaty jsou v pase zúžené a jejich spodní část tvoří volná saténová sukně s rozparkem. Díky své délce jsou tyto šaty vhodné zejména pro významné společenské události, které mají stanovený formální dress code. Můžete si být jistá, že v těchto šatech se budete cítit sebevědomě a elegantně, což se odrazí i na míře vašeho požitku z dané události. Pro dosažení elegantního vzhledu k šatům zkombinujte výrazné, ale decentní náušnice, jemnou kabelku a s ní sladěné lodičky.

<<< Smaragdové společenské šaty se saténovou sukní

V šatníku každé dámy by se měly nacházet alespoň jedny saténové šaty, které jsou volbou pro jistotu v případě výběru vhodného outfitu pro různé významné události. Satén je mimořádně příjemný materiál, který působí noblesně a zároveň je cenově dostupný opravdu pro každého. Při výběru vhodných saténových šatů se nezapomeňte inspirovat tipy z dnešního článku.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu