Svatební šaty podle typu postavy

A je to tady! I vy jste se dočkali dne, kdy přistoupíte k svatebnímu oltáři a se svým nastávajícím manželem si před všemi blízkými řeknete své „ano!“ Den, který bude výjimečný zejména pro vás dva. Nicméně, aby to byl nezapomenutelný zážitek, vyžaduje to i náležitou přípravu. Je to den, kdy budete vy ta, která bude středem pozornosti. Proto výběr těch správných svatebních šatů je prvním krokem k nezapomenutelnému svatebnímu dni.

Nalezení dokonalých svatebních šatů určitě není jednoduché. Každá nevěsta chce vypadat úchvatně a potřebuje šaty, které budou lichotit jí postavě. My jsme se proto rozhodli usnadnit vám tuto „trnitou“ cestu díky jednoduchému kroku – a to: jak vybírat šaty podle vašeho typu postavy.

Přečtěte si také: Barva šatů podle barvy vlasů, typu pleti a očí →

Svatební šaty podle typu postavy

Přesýpací hodiny

Nevěsty s tvarem postavy přesýpacích hodin mají obvykle výraznější pas, širší boky a větší poprsí.

Tento typ postavy je přímo dokonalý! Ženské křivky jsou sexy, a proto se je nebojte ukázat!

Zvýrazněte je v šatech jako je silueta, nebo styl mořské panny.

Bílé flitrované šaty spuštěny na ramena jsou tím správným výběrem. Jemná krajka a ozdobné flitry dodají šatům výjimečnost az vás bude královna večírku!

Hruška

Postava se vyznačuje širšími boky. Ramena a hrudník jsou menší a postava je celkově drobná a útla.

Pro nevěsty, které byly nalezeny v tomto typu jsou skvělou volbou šaty s rybím ocasem, nebo mořská panna. Dobrou volbou jsou šaty s rukávy, které pomohou vyvážit menší ramena.

V starorůžových šatech s krajkou budete opravdu výjimečnou nevěstou. Zajímavý střih, jemná krajka a trochu „jiná“ barva šatů okouzlí každého. Vždyť svatební šaty nemusí být jen bílé!

Svatební šaty podle typu postavy
Svatební šaty podle typu postavy

Trojúhelník

Pokud jsou vaše ramena a horní část těla proporcionálně větší než spodní část těla, pravděpodobně máte trojúhelníkový typ postavy.

Nevěstám se širšími rameny, štíhlým pasem a menšími boky sluší šaty se symetrickým střihem a výstřihem do V.

Hrubší ramínka, krajka nebo šaty s rukávy také lichotí vaší postavě. Se svatebními šaty s krajkou a tylovou sukní budete romantickou vílou během celého večera.

Jablko

Nevěsty s větším poprsím a úzkými boky s plnší oblastí trupu se nemusí obávat, že by zůstali na ocet. Výběr šatů pro takový typ postavy je velmi bohatý.

Nezběraná sukně, jemné flitry a krajka dodají iluzi vyváženějšího tvaru. Se svatebními šaty s tylovou sukní a rafinovaným rozparkem spolu vytvářejí dokonalou souhru. Vykročte za společným životem s noblesou!

Svatební šaty podle typu postavy

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu