Jak vybrat vkusné šaty pro družičky?

Výběr šatů pro družičky nemusí být stresující. Ve skutečnosti, pokud přesně víte, na co si dát pozor, může to být zábavná a relaxační část plánování svatby. I když je málo pravděpodobné, že všechny družičky mají stejný styl, typ postavy, nebo stejnou oblíbenou barvu, nemusíte se obávat, že by odmítli být vaší družičkou. Jsou to přece dívky, které jste si vybrali a na které se můžete spolehnout. Na oplátku vám věří, že ve váš svatební den budou vypadat úžasně. Samozřejmě, není třeba zapomínat na to, že jediná žena, která má ten den vyniknout je nevěsta!

Přečtěte si také: Udržitelnost se nosí →

Šaty pro družičky

Různé, a přece stejné

Časy, kdy se družičky oblékaly do stejných rób jsou za námi. Dnes je mnohem lichotivější oblékat dívky do individuálních šatů, které jim opravdu sluší. Jediné, na čem by se měly družičky dohodnout, je výběr barvy, případně sladění šatů do podobného odstínu.

← Zlaté šifonové šaty s vyšívanými květinkami

Délka

Každé družičce lichotí jiná délka šatů. Mentolové spoločenské šaty jsou skvělou volbou pro dámy, které chtějí ukázat své nohy. Sexy nadýchaná mini sukně a krajka učaruje každému.

Družička, která není ztotožněna s odhalením stehen a preferuje spíše decentnější délku, fialové midi šaty se skládanou sukní zaručí eleganci a půvab.

Celotělová róba má také své místo pro družičky, které chtějí své nohy zahalit a zazářit s dávkou grácie. Nádherné světle zelené plisované šaty vyniknou na každé družičce.

Mentolové společenské šaty →

Šaty pro družičky
Šaty pro družičky

Poprsí

Pokud jsou mezi družičkami dívky, které mají větší proporce, poraďte jim obléct se do róby s lodičkovým výstřihem nebo s výstřihem do písmena V, které pomáhají minimalizovat šířku poprsí.

Ohlávkový výstřih bude skvělý pro družičky s menším poprsím, které zvýrazní své ruce a ramena.

Srdíčkové výstřihy jsou oblíbenou volbou, protože sednou každé ženě a hodí se všem.

← Starorůžové společenské šaty s flitry

Rady na závěr

Nechte prostor družičkám, aby se vyjádřili k jejich šatům a řekly nápady, co by si chtěli obléct. Začněte s výběrem jejich šatů včas, protože nikdy nevíte, jak dlouho bude trvat, než každá družička najde dokonalé šaty pro sebe. Mějte na paměti sezónu, ve které se budete vdávat. Je dobré zvolit si v létě šaty, které budou vzdušné, z příjemného materiálu a během zimy či podzimu, doporučte dlouhé šaty, případně šaty s rukávem. Dbejte na to, aby se vaše družičky cítily pohodlně.

 

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu