Tipy pro nevěstu: jak si vybrat popůlnoční šaty

Váš svatební den je jedním z nejdůležitějších dní ve vašem životě. Celé měsíce jste plánovali každý detail a teď konečně nastal čas koupě popůlnočních šatů! Ale z tolika stylů a střihů, ze kterých si můžete vybrat, jak víte, který je pro vás ten pravý? Zde je několik tipů, které vám pomohou najít perfektní popůlnoční šaty pro váš velký den.

Přečtěte si také: Krajkové šaty: tajemství tohoto nadčasového materiálu

Tipy pro nevěstu: jak si vybrat popůlnoční šaty

Jaký typ šatů zvolit?

První věc, kterou musíte udělat, je promyslet si celkový styl vaší svatby. Budete mít svatbu v kostele, po ní formální večeři a zábavu až do rána, nebo je vaše svatba spíše volnější, outdoorovou záležitostí? Formálnost vaší svatby vám totiž pomůže zúžit výběr popůlnočních šatů i na polovinu.

Máte-li tradiční svatbu, nejlepší volbou popůlnočních šatů budou dlouhé společenské šaty. Tyto smetanové krásky z vás vykouzlí smyslnou dámu s velkou dávkou noblesy a šarmu.

Pokud však plánujete ležérnější oslavu, pak by byly lepší volbou midi, nebo dokonce i krátké šaty. Tyto bordové midi šaty na ramínka jsou jednoduché, no sexy zároveň! Pokud sáhnete po krátkých šatech, tyto smaragdové krásky zaručí romantický vzhled.

Zůstaňte věrná svému stylu

Dále musíte vzít v úvahu svůj vlastní osobní styl. V jakém oblečení se běžně cítíte pohodlně? Pokud nejste zvyklá nosit šaty, pak vám doporučeno vybrat si něco jednoduššího, co vám zaručí komfort a pohodlí až do rána. Tento bílý krajkový svůdný komplet bude tou správnou volbou.

Naopak, pokud šaty a podpatky nosíte rady, možná budete chtít sáhnout po šatech, které jsou okouzlující, a ve kterých rozhodně zaujmete každého. Tyto starorůžové třpytivé krásky se postarají o nepřehlédnutelný vzhled.

Tipy pro nevěstu: jak si vybrat popůlnoční šaty
Tipy pro nevěstu: jak si vybrat popůlnoční šaty

Pohodlí nade vše!

Nakonec nezapomeňte na pohodlí! I když najdete ty nejúžasnější šaty na světě, pokud se v nich nebudete cítit pohodlně, hledejte, dokud nenajdete ty pravé. Je důležité, abyste si vybrali šaty, ve kterých se budete cítit krásně a sebevědomě.

Před konečným rozhodnutím si vyzkoušejte několik různých možností - chcete se přece ujistit, že cokoliv, co si vyberete, bude krásné a také dostatečně pohodlné k nošení během celého večera.

Tyto stříbrné lesklé krásky nejenže zakryjí všechny nedostatky, ale jsou zárukou podmanivého a okouzlujícího vzhledu.

Výběr dokonalých popůlnočních šatů nemusí být stresující – mějte na paměti tyto tipy a užívejte si zkoušení různých stylů a střihů, dokud nenajdete ten pravý. A ještě jsme zapomněli... Blahopřejeme vám k nadcházející svatbě!

Nezapomeňte nás sledovat na Facebooku a Instagramu.

Zpět do obchodu