Letní šaty kolem krku

Jsou praktické, neboť perfektně drží a nic nemusíte podchvílí upravovat. Kromě toho vám v nich ani v největších vedrech nebude teplo. Ještě vždy působí netuctově, přestože je poprvé ženy nosily již ve starověkém Řecku a Římě. Možná ani netušíte, že sluší i vašemu typu postavy. Dlouhé, květované či mini… najděte krásné šaty na letní oslavu, které ozvláštnil tvz. halter

Přečtěte si také: Letní šaty, ve kterých budete IN

Jak je nosit?

Drobná a nízká

Šaty kolem krku vám prodlouží krk a opticky přidají pár centimetrů. Zejména pokud zvolíte volný áčkový střih, který mají například naše šaty v překrásném odstínu purpurové. Skládaný materiál či vertikální vzor dojem ještě umocní. 

Postava typu přesýpacích hodin

Máte-li širší boky i větší velikost košíčků, zvolte šaty se zúžením v pase a skládanou sukní. Spolu s halterem zaručí, že vaše křivky budou v harmonii.

Široká ramena

Máte pěkně vypracovaná ramena? Šaty kolem krku je krásně zvýrazní. Pokud je však chcete trošku zjemnit, zvolte šaty s výstřihem, který celkovou siluetu dokonale vyváží. Stejný úkol splní i šaty s vysokým rozparkem.

Širší boky

Dobrou službu vám udělají plisované šaty či šaty s potiskem drobného vzoru. Rafinovaně skryjí boky, aby veškerou pozornost mohla sklidit vrchní část těla s halterem.

Květované

Léto miluje exotické i romantické vzory. Květované šaty jsou vždy skvělá volba, neboť hrou doplňků z nich dokážete vytvořit outfit na dovolenou i letní oslavu. Obujte si k nim kožené sandálky, vezměte masivní kruhové náušnice a stravte příjemný večer v baru u moře. Nebo je vyměňte za lodičky a elegantní doplňky, přizpůsobte účes a zvládnete v nich i významnější rodinnou událost. Jisté je, že miniaturní vzor a halter odvedou pozornost od všech drobných nedokonalostí. Šaty s rozparkem naleznete v naší nabídce v bílé i tmavé verzi.

 

Dlouhé jednobarevné

Všestrannost sama. Tyto šaty jsou tak variabilní, že se jich nebudete chtít vzdát. Mentolové šaty z šifonu si po letní oslavě venku můžete hned připravit na nejbližší ples. Elegantní krémové šaty s vkusným výstřihem oceníte také do práce. V dlouhé verzi máme podobný střih v nabídce i ve stále oblíbené starorůžové. Smyslné červené šaty jsou samostatná kapitola. Můžete si je uvázat na několik různých způsobů, ale právě ten kolem krku se těší velké oblibě. Najdete je také v jiných barvách.

 

Po kolena

Mini šaty s vázáním kolem krku mohou působit svůdně i uvolněně, podle toho, jaký styl zvolíte. Petrolejové šaty máme v nabídce v širokém spektru barev a můžete je nosit s páskem i bez. Pro zastánkyně klasických barev je k dispozici přiléhavý model v krvavě červeném odstínu či malé černé s originálním vázáním, které si můžete měnit. Další způsob nošení naleznete na fotografiích stejných šatů v královské modré.

 

 

Šaty kolem krku jsou všestranná a lichotivá volba pro mnohé typy postavy. Zvýrazněním ramen a dekoltu dokážou s pomocí různých střihů vytvořit elegantní siluetu. Ale na letní oslavě, která začne odpoledne a trvat bude až do pozdní noci, na nich stejně nejvíce oceníte jejich pohodlnost a praktičnost. Vyberte si svůj styl v našem e-shopu a nezapomeňte nám poslat fotografii.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu