Topy & sukně: Dokonalé spolu i zvlášť

Ráda si kupujete kousky, které využijete vícekrát? Zvlášť, pokud jde o společenské oblečení? Baví vás vytvářet vždy jedinečné kombinace? Tak pro letní oslavu či firemní párty zvolte tentokrát stylovou kombinaci sukně a topu. Máme pro vás několik inspirujících dvojic v lákavých kombinacích, které vás tak brzy nezačnou nudit. Jsou stejně dokonalé v páru i zvláště.

Přečtěte si také: Mini, midi, maxi: Nejkrásnější jarní sukně

Korzet a satén

Svěží letní duo v podání luxusní smaragdové sukně a smetanového korzetu. Saténová sukně je toto léto must-have kouskem sezóny. Exkluzivní materiál si našel místo také v módě ulic velkoměst, ale v maxi délce s vysokým rozparkem je tato sukně určena pro speciální příležitosti. Zejména pokud si k ní vezmete elegantní korzet s růží. V případě, že máte raději mimimalismus, zvolte elastický korzet v čistém stylu. Obdrželi jste pozvání na letní svatbu a pastely pro vás nejsou ty pravé? Tato barevná kombinace bude vskutku originální alternativou. Pokud se jí nebudete chtít vzdát ani v plesové sezóně, vyměňte sukni za tmavší odstín smaragdové a smetanový korzet za body v černé barvě.

Krajka a tyl

Léto je na romantiku jako stvořené. Přizpůsobte tomu také svůj outfit! Rande v parku, baby shower pro příští maminku holčičky či velká rodinná oslava? Něžný ženský styl nikdy nezklame. Tylové sukně jsou již několik sezón velmi oblíbené a ze svého piedestalu se nechystají sjet ani letos. Jedním z důvodů je, že stejně skvěle vypadají se sandálky a romantickým topem, jako s teniskami a denimovou bundou. Zvolíte-li první možnost, v našem e-shopu naleznete růžovou sukni, ke které ladí bílé body s vyšívanými kvítky či smetanové krajkové body s odhalenými rameny. V létě se vám budou hodit ik džínám všech stylů. Pokud hledáte zajímavější alternativu, zaujme vás tylová midi sukně v krásném starorůžovém odstínu a netypickém střihu. Pokud si stále nejste jistá, prohlédněte si nabídku suken ve všech délkách.

Mini, midi, maxi

Body a áčkový střih

Áčková sukně je již nějakou dobu stálicí naší nabídky. Milujete ji pro její variabilitu a dokonalý styl. Jejím tajemstvím je, že si svůj tvar drží díky spodničce, na které je našit tyl. Má vyšší pas, který vytvaruje křivky a praktické skryté kapsy. Máme ji k dispozici ve všech délkách i v postupně prodlouženém střihu. A to hned v několika pestrých barvách. V cyklamenové pěkně ukáže s černým krajkovým body či jednoduchým topem. Ideální volbou na léto je také béžová, námořnická modrá, tyrkysová či svěží zelená. Využijete ji do práce i na společenské akce.

 

V sukni a topu se vám na žádné akci určitě nestane, že potkáte ženu oblečenou v přesně stejném outfitu. Další inspirace, jak je kombinovat, naleznete v našem e-shopu

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu