Třpytivé šaty, ve kterých zazáříte

Hledáte typ šatů, ve kterých budete zaručeně okouzlující? Máte ráda eleganci a zároveň máte rádi originální módní kousky? Pokud ano, třpytivé šaty jsou pro vás skvělou volbou. Takové šaty jsou jako stvořené pro různé společenské události, na kterých doslova zazáříte. Připravili jsme pro vás několik tipů na elegantní a jedinečné módní kousky, ve kterých zaručeně zazáříte.

Přečtěte si také: Všechny odstíny zelené

 

Modrá – barva elegance

Pro dosažení elegantního a atraktivního looku vám doporučujeme sáhnout po tmavě modré barvě šatů, která je synonymem elegance. Dokonalou kombinací je spojení tmavě modré barvy se třpytivým provedením. Příkladem této kombinace jsou tmavomodré třpytivé šaty. O vaši atraktivitu se postará i rozparek na šatech, který decentně odhalí váš krok. Tmavé šaty doporučujeme kombinovat se světlými doplňky – například s béžovou kabelkou a lodičkami, díky čemuž dosáhnete poutavého kontrastu barev. S volbou šperků buďte opatrná a řiďte se pravidlem „méně je více“. Třpytivé šaty jsou totiž natolik výrazné, že k nim není potřeba kombinovat extravagantní doplňky.

<<< Tmavě modré třpytivé šaty s rozparkem

Svůdná kombinace bordó a třpytek

Pokud bychom měli vybrat nejsvůdnější kombinaci třpytivého provedení šatů s konkrétní barvou, byla by to jednoznačně bordó. Tato barva je všeobecně známá jako svůdná, přičemž v jejím spojení se třpytkami to platí dvojnásob. Pokud vás čeká ples, na kterém byste se ráda cítili přitažlivě, bordó třpytivé šaty vám tuto představu naplní. Nejen barevné provedení a povrchová úprava šatů, ale také jejich projmutý střih působí na postavě každé dámy mimořádně atraktivní. Pokud se v přiléhavých šatech cítíte komfortně, zvolte si bordó třpytivé šaty, ve kterých budete jednoduše nepřehlédnutelná.

Vínové přiléhavé třpytivé šaty >>>

Decentní outfit pro každou příležitost

Ráda byste vlastnili módní kousek, který bude univerzální a díky kterému budete mít k dispozici „volbu na jistotu“ pro jakoukoli formální společenskou událost? Jedním z takových kousků jsou elegantní černé třpytivé šaty. Střih těchto šatů je promyšlen do posledního detailu – v oblasti pasu jsou zúžené, přičemž jejich spodní část je volná a oživená rozparkem. Představují tak mimořádně komfortní kousek, který vám poskytne pocit pohodlí během jakékoli události. Pro dosažení dokonalého outfitu k šatům zkombinujte minimalistické šperky, elegantní psaníčko a jemné sandály na podpatku.

<<< Černé přiléhavé třpytivé šaty

Jak pečovat o třpytivé šaty?

Třpytivé šaty jsou specifické péčí, kterou vyžadují. Aby takové šaty dosáhly co nejvyšší životnosti a neopotřebovaly se předčasně, správná péče je žádoucí. Dejte si pozor na to, abyste třpytivé šaty prali výhradně v rukou, případně na jemném programu v pračce. Pokud byste je oprali na intenzivním programu, mohlo by dojít k poškození třpytek. Rovněž je třeba být opatrná i během sušení takových šatů – vyhněte se jejich sušení v sušičce, která má negativní vliv na životnost třpytek. V neposlední řadě je vhodné, pokud třpytivé šaty skladujete v ochranném obalu, díky čemuž se třpytky ve skříni neopotřebují.

Starorůžové třpytivé midi šaty >>>

 

Třpytivé šaty jsou ztělesněním elegance a představují jedinečný módní kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné dámy. Pokud hledáte vhodné šaty pro formální společenskou událost, jakou je ples nebo stužková, můžete si být jistá, že třpytivé šaty se postarají o váš dokonalý look. Při výběru vhodných šatů se nezapomeňte inspirovat tipy z dnešního článku.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu