Mini, midi, maxi: Nejkrásnější jarní sukně

Aktuální módní trendy hlásí příchod jara do našich šatníků. Nejkrásnější období roku je za dveřmi a my víme, jak moc toužíte odložit konečně dlouhé kabáty a vyměnit kalhoty neutrálních barev za něco mnohem, mnohem ženskěji… Voilà! Připravte se na ochutnávku sukní v nejžádanějších odstínech sezóny. Na své si přijdou milovnice pastelů i sytých barev. A to ve všech délkách! 

Přečtěte si také: Chystáte se na svatbu či oslavu? V květinových šatech okouzlíte všechny

Čas, kdy vše kolem rozkvétá v celé kráse, nenechává chladným ani nás – ženy. Přestože elegance nezná špatné počasí, obléct se sexy do dní plných slunce nás přece jen láká o něco více než během deštivých ran. Nová sukně je přesně tím kouskem, který do vašeho šatníku vnese svěží vítr. Jakou barvu v něm ještě nemáte? Pokud milujete pastely, vybírejte z nejmilejších odstínů žluté, fialové, růžové či karamelové. Jste spíše na syté odstíny? Potom vás zaujme trendy zelená či vášnivá červená. Sáhněte po délce, kterou máte nejraději a užívejte si všech příjemných pocitů, které jaro s sebou přináší. Buďte rozšafná v mini a teniskách či elegantní v midi sukni s lodičkami. Tak či onak, nejkrásnější sukně jara 2024 bude právě ta, ve které se po zimě budete cítit jako znovuzrozená.

Mini 

Teploty stoupají, sukně se zkracují. Uvolněte se a sáhněte po áčkové sukni jako ze studentských dob. Do práce oceníte skládaný střih v decentní délce po kolena, který krásně vytvaruje postavu. Pro volný čas či jarní oslavy se hodí nadýchané tylové sukně, které dokonale ladí s crop topem a džínovou bundou.

Midi 

Ani krátká, ani dlouhá. Délka midi oprášila svou zašlou slávu a ani toto jaro neupadne v zapomnění. Naopak přichází v podobách, které jsou romantické, něžné a svůdné. Za nás je na toto období favoritkou hravá sukně netypického střihu. Pod vrstvou tylu skrývá na dotek velmi příjemnou, neprůhlednou saténovou spodničku. Máte náladu na bonbonové odstíny růžové či červené nebo spíše na tajemnou starorůžovou či burgundu? Vybírejte podle svého gusta, ale pamatujte, že ačkoli je tato délka nesmírně atraktivní, zkracuje nohy. Pokud vám tedy chybí nějaké ty centimetry, obujte si k ní raději boty na podpatcích.

Maxi 

Méně je někdy víc. Méně odhalené kůže znamená více látky v krásných jarních barvách, která upoutá už z dálky. Sukni po zemi oceníte, pokud potřebujete skrýt drobné nedokonalosti nebo se necítíte komfortně dát si mini, dokud vaše nožky nepolíbí první sluneční paprsky. Maxi sukně však v žádném případě není jen chytrým zastíracím manévrem, ale nesmírně stylovým kousek oděvu. V saténovém provedení jde spíše o sukni pro slavnostní příležitosti, ale dlouhou sukni z tylu si klidně můžete obléct i na běžný den. Dejte si k ní jednoduché triko, přehoďte koženku a máte postaráno o jedinečný outfit do chladných jarních ran. Zajímavým kouskem je dlouhá áčková sukně, kterou rovněž využijete na letní párty i na běžné nošení. Ležérní ráz jí dodávají skryté kapsy a o pohodlí se postará hrubší vysoký pas. Cítit se příjemně a přitom vypadat krásně je přece snem každé ženy, který tato sukně bez váhání splní.

Extra tip pro nerozhodné: Asymetrická sukně 

Stále jste nenašli svoji novou jarní sukni? Pro ženu, která touží být za každých okolností jedinečná, bude správnou volbou právě tato sukně originálního střihu. Vpředu krátká, vzadu dlouhá… pokud se vám zlíbí, nebudete první. Tento kousek je stálicí naší nabídky a jelikož jste si ho oblíbili, přidali jsme toto jaro několik nových barev. Stačí si jen vybrat pastelovou sukni, najít k ní vhodný top a stanete se ozdobou každé oslavy.

 

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Zpět do obchodu