Plis - stylový návrat retro trendu

Píše se rok 1954 a ikona smyslnosti, Marilyn Monroe, právě při natáčení jednoho ze svých filmů pózuje fotografovi nad větrákem metra v New Yorku a marně si drží vějící šaty. Nejznámější snímek 20. století jistě znáte. Koktejlky barvy slonové kosti s hlubokým výstřihem a vázáním na krku mají pevně uvázaný pásek zvýrazňující ženské křivky a je zde ještě jedna maličkost – nejikoničtější šaty všech dob jsou totiž, jak už asi tušíte, plisované. 

Přečtěte si také: Oblečte se do červené: kdy a jak nosit červené šaty

Odjakživa byl synonymem elegance a vysokého vkusu. Dokonce už ve Starověkém Egyptě nosili plis jako symbol luxusu. Nejde jen o úpravu šatů, je to poněkud samostatná kapitola módy. Tuto sezónu přichází ve střihech a barvách, které jej vracejí do ulic každodenního života. Bohatým výběrem šatů pro běžné nošení vás přesvědčíme, že plis nepatří jen na ples. Cítit se přitažlivě a šarmantně můžete i během běžných dní. Oslavte s námi velkolepý comeback nesmrtelného plisu! 

Každodenní elegance

Máte ráda old money styl? Pokud si šatník skládáte ve smyslu nadčasové elegance, šaty tohoto typu v něm nesmí chybět. Jedná se o základní kousek, který vás zachrání v každé situaci, zda se právě chystáte na pracovní oběd, večeři s partnerem či rodinnou oslavu. Krémové plisované šaty jsou něco jako nové „malé černé“. Nude vůbec není nuda, právě naopak! Ke klasické plisované sukni béžové barvy se hodí různé typy svršků a nabízí nekonečné možnosti pro hru doplňků, se kterou snadno dosáhnete nenuceného stylu - tichého luxusu. Kromě toho tento odstín krásně vynikne na jemně opálené pokožce.

 

Připravte se na jaro: Cukrová vata a volány 

První jarní dny v nás probouzí touhu oblékat se více žensky, romanticky a elegantně. Neodkládejte si koupi krásných šatů pro speciální příležitost, každý den je přece důvodem vychutnat si malé radosti. A vůbec nemluvíme jen o obdivu okolí, jedná se zejména o váš vnitřní pocit. Oblečte se do barev a vychutnejte si všechny ty drobnůstky, které my ženy milujeme – volány, šperky, hezké boty a samozřejmě plis… uvidíte, že to pohne vaším sebevědomím i náladou. Tyto pastelové šaty v barvě cukrové vaty jsou žhavým tipem na nejprodávanější kousek jarní sezóny 2024! Kombinace volánů a plisované sukně v midi délce vytváří neodolatelný kontrast dívčí něžnosti a zralé rozvahy. Dokonalé! 

Meruňkové plisované šaty s řetízkovým páskem >>>

Sezóna květin 

Nevtíravost plisovaného skládání šatů snese i tak výrazný vzor, jakým jsou květiny. Ve skutečnosti spolu tvoří dokonalé kombo elegance a něžnosti. Florální motiv k jaru prostě patří a my vám přinášíme několik atraktivních střihů. Pastelově růžové či bílé šaty s kvítky jsou jako stvořené na rande v parku. Padavé šaty v odstínu královské modré a černé šaty s růžemi zase oceníte na letní dovolené. Ať jsou vašimi favoritkami kterékoli, jedno je jisté. V plisu nemůžete být jiná než ikonická!

 

 

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Zpět do obchodu