Nejkrásnější korzetové šaty

Korzety jsou zpátky! Na počkání vyčarují vosy dřík a zvýrazní přednosti. Šaty, které berou dech nejen ženám, ale i mužům. Kdysi byli povinnou součástí společenské róby a nyní se po letech vracejí oprášit zašlou slávu s noblesou sobě vlastní. O místo na tanečních parketech plesů a bálů přišli bojovat v moderních střihech a neodolatelných designech. Poznejte 5 nových podob milovaných korzetových šatů.
 
 
Možná jejich návrat vítáte s nadšením a možná odpadáváte už při představě, že máte strávit celý večer v pozoru jako zastrouhaná tužka. Je pravda, že při šněrování korzetů pevných jako železo dámy v minulosti opravdu upadaly do mdlob, ale ty časy jsou dávno pryč. Korzety se vrátily ve své stále elegantní, ale přitom shovívavé podobě. Nedoprovázejí je obrovské „dortové“ sukně a mnohdy ani tolik obávaná šněrovačka. Co si však ponechali je schopnost vytáhnout na povrch i hluboce dřímající sebevědomí a ženskost. Vždyť, přiznejme si - to, že nás nutí být celý večer natažené není zas až tak na škodu. Na plese se shrbená ramena zkrátka nenosí. A kdy, ne-li v tu kouzelnou noc, se máte nosit hrdě jako královna?!

V novém hávu

Zatímco v minulosti měly šlechtické róby několik vrstev a jejich oblékání byla hotová alchymie, dnes jsou korzety doplněny sukněmi z lehoučkých materiálů a samy jsou navrženy tak, aby nikde nic netlačilo. Dovedete si představit, že byste si oblékli kousek vyrobený z kostí a kůže zvířat, který drží pohromadě kovové tyče? Dnes už, naštěstí, pro krásu nemusíme trpět tak, jako naše předchůdkyně. Představujeme vám nové podoby korzetových šatů, ve kterých si svůj střih najde snad úplně každá. Navíc všechny modely v naší nabídce jsou na prsou vyztužené, takže odpadá i problém s často komplikovaným výběrem spodního prádla.

Tip: Pokud hledáte šaty na ples, které budou zároveň krásné i praktické, ideální volbou pro vás budou korzetové šaty na zip s odnímatelnými ramínky. Kromě toho, že jsou maximálně pohodlné, mají sexy rozparek a aktuální trendy odstín třpytivé starorůžové.

Starorůžové třpytivé šaty s korzetem >>>

Současná princezna

Učarovaly vám v dětství příběhy o královských rodech, zámeckých bálech a všech těch překrásných šatech jako z jahodové pěny? Co na tom, že jste dospělá… Obléknout si alespoň jednou za život šaty, ve kterých se budeme cítit doslova jako Popelka na bále, touží snad každá z nás. Postačí k tomu tyto tři věci (a oříšky to nejsou): něžný pastelový odstín, jemně nařasená týlní sukně sahající až po zem a samozřejmě korzet se šněrovačkou. Už jen si vybrat tu správnou barvu.

 

Dokonalé přesýpací hodiny

Pokud hledáte něco odvážnějšího a máte postavu "krev a mléko," určitě vás dostane tento originální model.

Poutavý střih zvýrazní vaše křivky a rafinovaně průsvitná látka upoutá pozornost, ale ponechá i prostor pro fantazii. V těchto společenských šatech se budete cítit jako v jemné pavučince.

Stříbrné přiléhavé šaty s korzetem >>>

Najkrajšie korzetové šaty na plesovú sezónu 2024

Ať se točí!

Pokud patříte k mladším ročníkům nebo jen zkrátka hledáte plesové šaty, které budou hravé a osvěžující, je pro vás midi délka jako stvořená! V kombinaci s korzetem, který opticky předělí postavu, si ji konečně mohou dovolit i ženy nižšího vzrůstu. V naší nabídce naleznete také model s průsvitným korzetem a zajímavou sukní. Efektní tečku dodají sandálky na podpatcích či nižší lodičky. Tak hurá do tance!

Tip: Nenechte se zmást mylnou představou, že korzet svědčí jen ženě s plným dekoltem. Zvolíte-li šaty se zdobeným vrchním dílem, který má tvar celého kruhu, dovolit si jej můžete is velikostí košíků A.

 

Samostatná jednotka

Největší noční můrou žen před plesem je, že se utkají dvě ve stejných šatech. Zaručeně se vám to nestane, pokud si plesovou róbu vyskládáte sama.

Vyberte si elegantní korzet a dolaďte ho sukní z naší bohaté nabídky. Výhodou této volby je, že oba kousky ještě jistě využijete i při jiné příležitosti.

Černý krátký korzet s růží >>>

S vysokým rozparkem

Korzety byly odjakživa synonymem prestiže, vysoké elegance a tajuplné ženské přitažlivosti. Staňte se tou, která tuto představu dovede do dokonalosti. Oblečte si korzetové šaty se šikmými výztuhami, které vyčarují dokonalý dřík, a padavou sukní skrývající dlouhý rozparek. Budete doslova jen krůček od toho, abyste na sebe strhli všechny pohledy.

 

 

Ať už zvolíte šaty s korzetem nebo bez, ať je plesová sezóna 2024 pro vás plná nezapomenutelných okamžiků! Dovolte nám být jejich součástí - označte nás na sociálních sítích tagem @miadresses.sk.

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu