Šaty, díky kterým bude Valentýn nezapomenutelný

Jak se ve svátek zamilovaných obléknout tak, aby vašemu partnerovi padla sáňka a vy jste se cítili jako královna? Přestože je tento den charakterizován srdíčky a vše se nese v tónu červené, to ještě neznamená, že šlápnete vedle výběrem šatů v jiných barvách. Toto jsou naše tipy na šaty, díky kterým bude Valentýn nezapomenutelný.

Přečtěte si také: Dokonalé společenské šaty na valentýnský ples

Klasika, kterou nic nezkazíte

Chcete-li být za dámu, černé šaty to splní do puntíku! Jsou zárukou elegance, stylu, svůdnosti a navíc podtrhnou ženskost, která z vás bude sršet na všechny strany. Chcete-li romantický večer s partnerem okořenit sexy lookem, vsaďte na šaty s odhalenými zády nebo decentním výstřihem zepředu, které zakryjí podstatné, ale zároveň vzbudí představivost u drsnějšího pohlaví. Pokud si dáte záležet na látce a volba padne na satén, na Valentýna tak brzy nezapomenete! Doplňte šaty červenou rtěnkou a nebojte se nápadnějších náušnic. Partner jistě ocení odhalený krk, který vynikne díky vyčesanému uhlazenému culíku.

Černé krátké flitrované šaty s odhalenými zády >>>

Zazařte v nápadné barvě

Milovnice barev si přijdou na své. Šaty v růžové, červené nebo v modré barvě se považují za novou „černou“. Udělají z vás dámu, za kterou se otočí nejeden muž. Díky tomu vás partner nespustí z očí a bude si vás „hlídat“ celou noc. Je jen a jen na vás, v jaké barvě si zvolíte šaty. Ať už to bude nápaditá oranžová, purpurová nebo dokonce žlutá, která vám vykouzlí úsměv na tváři, Valentýn je skvělou příležitostí, jak zazářit. Vlnité vlasy nebo naopak, sepnuté do drdolu, jsou přímo nezbytným doplňkem, které zkrášlí celý outfit.

<<< Oranžové midi šaty na ramínka

 

Tip: Chcete-li jít s aktuálními módními trendy, barvou roku 2024 je „Peach fuzz“. Jinak řečeno, broskvové chmýří, které evokuje klid a blízkost. Pokud upřednostníte šaty v této barvě, budete o krok vpřed! Více o této barvě a jak ji nosit, jsme pro vás sepsali v tomto článku.

 

Sakové šaty 

Toužíte po šatech, které během pár vteřin krásně vytvarují vaši postavu? Sáhněte po sakovém kousku, ve kterém budete působit distingvovaně. Žádná nuda však nehrozí. Pokud si k němu dáte vysoké holínky, najednou se z vás stane sexy dračice v kombinaci s „fancy vibe“. Nádech elegance ze sakových šatů je samozřejmostí, ale měli byste s něčím počítat. Valentýnské rande s vaší polovičkou díky tomuto módnímu kousku o něco prodlouží a neskončí jen při romantické večeři nebo procházce.

Fialovo-růžové krátké šaty s páskem >>>

Na pana 

I když nejste šatový typ, Valentýna si můžete užít tak, jak se patří. Kalhotový outfit dnes ani zdaleka není žádným faux pas, jak tomu bylo kdysi. Klidně si dejte elegantní černé kalhoty s krajkovým topem nebo halenkou, případně sáhněte po našem smaragdovém overalu s dlouhými rukávy. Chcete-li více romantický look, sáhněte po našem overalu s odhaleným ramenem. Vysoké boty spolu s oversize sakem jsou nadčasovými kousky, které v kombinaci s ohonem a spuštěnými prameny kolem obličeje vyzvednou eleganci, ale zároveň sexy vzhled. Valentýn tak najednou nabude nového rozměru!

<<< Smaragdový overal s šifonovými rukávy

 

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube

Zpět do obchodu