Šaty s nádechem luxusu

Šaty jsou pro ženu tak trochu magickým kouskem oblečení. Každá z nás určitě zná ten pocit, když si je oblékne. Opticky nám přinášejí křehkost, ale ve skutečnosti se díky nim cítíme krásněji a sebevědoměji, a tak nám dodávají tu pravou ženskou sílu. Platí to prakticky o jakýchkoli šatech, ale dnes bychom chtěli vaši pozornost zaměřit na královny z šatů – ty nejkrásnější šaty s nádechem luxusu.

Oblékáme si je na speciální příležitosti - svatby, plesy, velké společenské události. Máme je na sobě možná jen jednou či párkrát do roka, a proto si obvykle na jejich výběru dáváme obzvlášť záležet. Při koupi zohledňujeme jejich vzhled, ale samozřejmě i cenu. Proto se snažíme, přinášet vám ty nejkrásnější šaty, které však budou cenově dostupné.

Přečtěte si také: Šaty pro princeznu: sen každé z nás

Dotek luxusu za přijatelnou cenu

V Mia Dresses jsme se rozhodli, že chceme přinést pocit luxusu každé dámě. Všechny si přece zasloužíme cítit se občas jako královny. Tento náš úkol pro nás znamenal přinést vám královsky luxusní šaty za přijatelné ceny. V drahých buticích byste za podobné kousky zaplatili i trojnásobné sumy. U nás se můžete luxusně obléct i za velmi přijatelné ceny, které nezruinují váš rodinný rozpočet.

 

Přiléhavé šaty se třpytivým rukávem

Šaty z naší nejnovější kolekce z vás rázem udělají královnu večeře. Rafinovaný třpytivý rukáv dokonale doplňuje odhalené rameno druhé ruky, poodhalený pas a vysoký rozparek. Pokud hledáte výjimečné šaty s nádechem luxusu, ve kterých se odlišíte, věříme, že jste je právě našli.

 

Třpytivé šaty

Třpytivým šatům jsme už v našem blogu věnovali samostatný článek. Těchto šatů se skutečně netřeba bát, a to ani v případě, že jste typ, který se extravaganci z daleka vyhýbá. Naše třpytivé šaty jsou díky velmi jemným odleskům mimořádně decentní a elegantní.

 

Saténové šaty 

Pro satén je charakteristická jemná struktura a vysoký lesk a právě to jsou důvody, proč na nás působí elegantně a luxusně. Saténové látky jsou velmi příjemné na omak, a tak se velmi dobře nosí. Nejčastěji satén vidíme právě na plesových šatech, večerních róbách a svatebních šatech. Naše saténové šaty naleznete v mnoha provedeních, například i v zajímavé kombinaci s krajkou.

 

Zpět do obchodu