V hlavní roli: starorůžová

Je symbolem ženství, romantiky a něhy. Růžová barva se vždy pokládala za výhradně ženskou, ale v současnosti ji už stále častěji vidíme i na košilích a tričkách mužů. Ale už dávno víme, že není růžová, jako růžová. V tomto článku si povíme více o starorůžové – prozradíme vám, komu sluší a na jaké události jsou šaty v této barvě nejideálnější.

Přečtěte si také: Šaty s nádechem luxusu

Starorůžové šaty s krajkou

Starorůžová barva a krajka. Dovedete si představit romantičtější spojení? Možná patříte mezi dámy, které se krajky obávají, ale to opravdu nemusíte. Krajka na našich šatech je příjemná, měkká a neškrábe, a najdete ji na různých provedeních všech délek šatů.

 

Šifonové šaty ve starorůžové

Šifon je velmi jemná a vzdušná látka a hodí se především na léto. Šifon je mírně průhledný, proto mají naše šifonové šaty vždy i další – spodní vrstvu. Určitě oceníte, že šifonová látka je nemačkavá, a tak budou vaše šaty vypadat stejně dobře během celé noci nebo pracovního dne.

 

Ve starorůžové na ples

Jak jsme již psali výše, se záměrem působit sexy a poutat pozornost je třeba se obrátit na jiné barvy. Pokud však chcete přežít plesovou noc jako pravá dáma, vypadat okouzlivě, ale zároveň elegantně a jemně, níže pro vás máme několik plesových tipů.

 

Zpět do obchodu