Všechny odstíny zelené

Není pro dívky. Společenské šaty v této barvě si oblékne jen sebejistá žena. Zamilovali jste si ji i vy? Zelená má tolik odstínů, jako žena sama. Světlé působí svěže, tmavé zase luxusně. Evokuje klid, a zároveň energii. Pokud je vaše oblíbená, pravděpodobně jste kreativní duše, která ve všem hledá krásu a harmonii. Zjistěte, který odstín je váš oblíbený a vyberte si z šatů určených pro skutečné královny.  

Přečtěte si také: Bílé šaty – zaručení elegance pro každou příležitost

Nádech svěžesti

Vitalita, optimismus a životní balanc – tyto pocity v nás vyvolávají světlé odstíny zelené. No vsadíme se, že mentolové šaty s průsvitnými rukávy ve vás dokážou probudit i lásku na první pohled. Bledou verzi mentolu reprezentují dlouhé šifonové šaty s rozparkem. Lehký materiál se postará o vaše pohodlí, zatímco mašle na zátylku vykouzlí romantický vzhled. Jedinečný odstín vytváří mentolová v třpytivé verzi. Zářivé midi šaty s odhalenými zády neuniknou žádnému pohledu. Ke světlejším odstínům patří také šalvějová, pastelová zelená či pistáciová. Samotné mají několik dalších tónů, ale pokaždé působí svěže a uberou vám hned několik let. 

Mentolové tylové midi šaty s jemnými flitry - Mia Dresses >>>

Temná stránka

Odstíny vzácného smaragdu a tmavé borovice jsou smyslnost sama. Určeno nejsebevědomějším ženám zabarvily modely s výjimečnými prvky, na které nenajde odvahu každá. Šaty trumpet střihu vám zvýrazní siluetu a ramena zahalí šperky. Žhavou novinkou naší nabídky jsou neobyčejné šaty s vázáním na bocích, které je ozdobeno třpytivými kamínky. Jejich vysoký rozparek se postará o podmanivý krok. Dokonalý výstřih zase vykouzlí dlouhé smaragdové šaty s krajkou. Na letní firemní večírky se vám budou hodit tylové šaty se zajímavě řešenou zádí. Mladší ročníky zaujmou zelené mini šaty s bohatou sukní a sexy šněrovačkou. 

<<< Smaragdové přiléhavé šaty s korálky - Mia Dresses

Mořská pěna

Jako odlesky Slunce na hladině oceánu se třpytí šaty z naší nabídky ve výjimečných odstínech tyrkysové. Budou se vám líbit, milujete-li svobodu, zážitky a máte otevřenou mysl. V této barvě máme pro vás oblíbené midi i dlouhé střihy se špagetovými ramínky. Dámy s větší velikostí poprsí ocení šaty s tlustými ramínky. Pro speciální příležitosti jsou určeny luxusní šaty s princeznovskou sukní. Mají jemný vzor, třpytky a vzadu kousek smyslné šněrovačky. 

Smaragdové třpytivé šaty s rozparkem - Mia Dresses >>>

S odleskem stříbra

Doslova oslnivý vzhled zaručí šaty v prestižním odstínu šedozelené. Nebojte se zazářit jako půlnoční Měsíc. Upřednostníte přiléhavý model s hříšným rozparkem nebo padavou skládanou sukni? Luxusní volbou jsou saténové šaty podmanivého vzhledu. V oblíbené midi délce naleznete elegantní koktejlky v neutrálním odstínu. Zachrání vás vždy, když budete potřebovat ze šatníku vytáhnout kousek vhodný pro jakoukoli speciální příležitost. Pokud hledáte šaty, které překryjí ramena, s elegancí to zvládne model s jemně volánovými rukávy. Díky širšímu pasu vám vykouzlí dokonalé ženské křivky. 

<<< Zelené přiléhavé třpytivé šaty na ramínka - Mia Dresses

Čerstvě posečená tráva

Šaty v sytých tónech zelené osloví energické ženy. Mluví se o ní jako o barvě rusovlásek, ale ať zvolíte jakýkoli odstín či materiál, bude slušet stejně blondýnkám i brunetkám. Zaujme iv případě, že zvolíte jednoduchý střih šatů. V lesklé podobě se nečekaně vyjímá na šatech určených pro významnější společenské akce. Pokud potřebujete zakrýt nedokonalosti, získají si vás pohádkové šaty s volnými rukávy a širokou plisovanou sukni. Pro princezny jsou určeny lesklé šaty s kamínky.

Zelené lesklé šaty s rozparkem - Mia Dresses >>>

 

Možná vám dosud ani nenapadlo zvolit právě zelené společenské šaty, ale dokud je jednou neuvidíte na sobě, nezjistíte, jak dokáží překvapit. Naše nabídka zde nekončí, v e-shopu najdete celé desítky dalších krásných modelů v jedinečných barvách a střihech. 

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.  

Zpět do obchodu