Elegantní šaty pro výjimečnou událost

Připravujete se na výjimečnou událost, jakou je svatba vaší kamarádky, galavečer, ples či významná rodinná oslava? V rámci takových příprav je pro každou dámu nedílnou součástí i výběr vhodných elegantních šatů. Při výběru takových šatů je třeba brát v úvahu několik faktorů, mezi které patří například prostředí, ve kterém se bude událost odehrávat, ale například i stanovený dress code či úroveň formálnosti akce. Pro výběr vhodných elegantních šatů se inspirujte tipy, které vám poskytneme v dnešním článku. 

Přečtěte si také: Oblečte se do červené: kdy a jak nosit červené šaty

Elegance zdobená flitry

Připravujete se na společenskou událost, která se bude konat během chladných měsíců? Ráda byste byla elegantní, ale zároveň chcete být v teple a pohodlí? 

Pokud jste se v této situaci našli, máme pro vás řešení, kterým jsou dlouhé růžové třpytivé šaty s dlouhými rukávy. Poskytnou vám nejen maximální komfort, ale navíc v nich budete skutečně nepřehlédnutelná. Díky flitrům, kterými jsou šaty zdobené, neuniknete žádnému pohledu. Jemná růžová barva vytváří v kombinaci s flitry něžný a elegantní design, který je vhodný pro jakoukoli společenskou událost. Pokud si přejete být v teple, šaty zkombinujte se silonovými punčochami. 

Pro kompletaci dokonalého outfitu si zvolte jemnou kabelku, kterou sladíte s lodičkami. Nezapomeňte ani na decentní šperky. Jelikož dekolt šatů je poměrně hluboký, ozdobte ho šperkem, který zaujme, ale zároveň nebude působit prvoplánově. Ideální volbou je jemný metalický náhrdelník. 

Růžové třpytivé šaty s dlouhými rukávy >>>

Luxus zahalený ve smaragdu 

Potrpíte si na elegantním a luxusním vzhledu? Hledáte jednoduchý kousek, který z vás vykouzlí noblesní dámu? Takovým kouskem jsou smaragdové lesklé šaty s rozparkem, které by ve vašem šatníku neměly chybět. Jedná se o minimalistický kousek s jednoduchým designem, který však působí opravdu luxusně a elegantně. Tyto šaty jsou důkazem přísloví „v jednoduchosti je krása“

Pokud se připravujete na událost, jakou je například galavečer a ráda byste dosáhli výraznějšího večerního looku, zkombinujte je s výraznými doplňky. Nebojte se sáhnout po extravagantním náhrdelníku a náušnicích, které v kombinaci s minimalistickými šaty vytvoří dokonalou souhru. Nezapomeňte ani na výrazné kouřové líčení, které je nedílnou součástí večerního looku. 

Pokud byste si však smaragdové lesklé šaty s rozparkem ráda zvolili pro událost, jakou je například svatba, místo extravagantních doplňků a výrazného líčení sáhněte po decentních špercích a zvolte si přirozenější vizáž. Využití těchto šatů se meze nekladou – jsou elegantní a přizpůsobitelné na jakoukoli významnou událost. 

<<< Smaragdové lesklé šaty s rozparkem

Buďte okouzlující a elegantní 

Pokud se v krátkých šatech cítíte sebevědomě a atraktivní, nebojte se sáhnout po krátkém střihu ani v případě společenských událostí. Pokud to okolnosti a stanovený dress code umožňují, sáhněte po krátkých elegantních šatech, ve kterých se budete cítit opravdu přitažlivě. 

Jedinečným kouskem, ve kterém budete jednoduše nepřehlédnutelná, jsou krátké šaty se třpytivým rukávem. Tyto šaty jsou dokonalou kombinací extravagance a elegance. Pokud hledáte vhodný módní kousek pro společenskou událost, která se bude konat během teplých letních měsíců, tyto šaty jsou prostě ideální volbou. Poskytnou vám dostatek komfortu a zároveň v nich budete vypadat jako elegantní dáma. Díky jedinečnému prvku, kterým je flitrovaný rukáv, jedná se o šaty, které není třeba kombinovat se spoustou doplňků. Samé o sobě jsou dostatečně poutavé, proto postačuje, pokud je zkombinujete s krémovou listovou kabelkou a jemnými lodičkami, případně elegantními sandály na podpatku.

Smaragdové krátké šaty s třpytivým rukávem >>>

Barvy, které jsou synonymem elegance 

Při výběru elegantních šatů je podstatný nejen výběr vhodného střihu, ale neméně důležitý je také výběr vhodné barvy. Jaké barvy jsou vhodné, pokud hledáte vhodné elegantní šaty pro společenskou událost? Zpravidla platí, že mezi elegantní barvy patří všechny neutrální a zemité barvy a jejich různé odstíny. Volbou na jistotu je černá barva, která je synonymem elegance. Stejně elegantní barvou je i bordó, která působí okouzlující na každé dámě. V případě světlejších tónů, které jsou považovány za elegantní, nemůžeme vynechat béžovou či bílou barvu. Šaty v těchto tónech jsou přímo ideální volbou zejména pro dámy se snědým typem pokožky, jelikož na postavě vytvoří krásný barevný kontrast. Krok vedle neuděláte ani se smaragdovou nebo královsky modrou. Pokud je vaším cílem dosažení elegantního vzhledu, jednoznačně se vyhněte křiklavým barevným tónům.

 

 

Ať už se připravujete na jakoukoli speciální společenskou událost, její nedílnou součástí je výběr vhodných elegantních šatů. Soustřeďte se zejména na to, abyste zvolili šaty, ve kterých se budete cítit sama sebou. Vhodně zvolené šaty by vám měly poskytnout pocit komfortu a sebevědomí. Aby byl váš výběr elegantních šatů jednodušší, inspirujte se tipy z dnešního článku

Pro více jedinečného obsahu ze světa módy nás sledujte na Instagrame, Facebooku, TikToku a YouTube.

Zpět do obchodu