Sezóna pastelů: Jaké se nejvíce hodí brunetkám?

Prozradí naši jemnou stránku, ale ve správném střihu dokáží být zároveň pekelně sexy. Pastelové šaty jsou must-have kouskem jarního šatníku. Patříte k ženám, které jsou věrné tmavé barvě vlasů? Poradíme vám, jaké odstíny zvolit, aby vaše koruna krásy vynikla v tom nejkrásnějším světle. A přidáme také speciální tip pro všechny něžné rebelky, které romantiku vnímají tak trochu po svém.

Přečtěte si také: Šaty do práce nemusí být nudné: jak si správně vybrat?

Přestože před rokem se módní svět zbláznil do stylu 80. let se všemi zářivými barvami a divokými kombinacemi, zdá se, že je opět všechno v rovnováze. Jaro 2024 vítá milované pastely zpět. Jsou milé, ženské a svěží. Které z těchto šatů budou letos vaše?

Růžová orchidej

Po růžové saháme v tomto období téměř automaticky. V uplynulém roce zaplnila oblíbená barva jara ulice i mimo sezónu a mohla za to filmová senzace Barbie v čele s pravou blondýnkou Margot Robbie. Ta i několik měsíců po premiéře předváděla dokonalé outfity inspirované světem populárních panenek, ale tento odstín růžové ponechala tmavovláskám. Orchideje brunetkám jednoduše sekne! Budete v ní něžná, půvabná, ale vůbec ne tuctová.

<<< Starorůžové tylové midi šaty

Banánová žlutá

Ze všech odstínů žluté je pro vás tato ta pravá. Krásně ukáže zejména k mahagonové barvě vlasů. Připravte si na jaře svěží koktejl z těch nejsladších ingrediencí – k banánovým šatům s volány a romantickou midi sukní si obujte sandálky v barvě šlehačky a pověstnou třešničkou ať jsou barevné náušnice. K tomu šťavnatá rtěnka a hurá do ulic plných rozkvetlých třešní!

Žluté midi šaty s volánovými rukávy >>>

Nebesky modrá

Spolu s růžovou je světle modrá barva královnou pastelových odstínů. Zejména v posledních letech se těší velké oblibě a návrháři její bohaté zastoupení nechali také v aktuální kolekci. Pokud hledáte jarní šaty podle nejnovějších trendů, právě jste je našli. V dokonalé barvě, která zvýrazní barvu vaší hřívy a v rafinovaném střihu, který podtrhne svůdnost vašich křivek. A to jste ještě neviděli jejich zadní část!

<<< Světle modré krátké šaty s výřezem na zádech

Módní inspirace: Levandulová

Nejoriginálnější ze všech „pastelek“! Chcete-li toto jaro zaujmout a prvoplánová romantika není nic pro vás, sáhněte po byznys overalu v krásném odstínu světlé fialové. Sexy svršek ve stylu saka s hlubokým výstřihem vyvažuje ležérnost volných kalhot s kapsami. Ten střih si zamilujete! Přidejte černé doplňky a máte jarní outfit jako vystřižený z módního katalogu.

Fialovo-růžový volný overal >>>

 

Ať už je vaší favoritkou kterákoli možnost, chceme vám připomenout, že barva oblečení automaticky ovlivňuje i naši náladu. Tak si užijte nejkrásnější období roku v kouscích, které vykouzlí úsměv na tváři nejen vám, ale i všem kolem!

Pro více tipů v oblasti módy nás sledujte na Facebooku, Instagrame, Tiktoku a YouTube.   

Zpět do obchodu